Blev millionær ved en fejl

Ville spille på trav og endte som lottomillionær

Egentlig ville den 55-årige mand have købt en travkupon, men spillede i stedet lotto ved en fejl. (Foto: Norsk Tipping)
Egentlig ville den 55-årige mand have købt en travkupon, men spillede i stedet lotto ved en fejl. (Foto: Norsk Tipping)

Weekendens lottotrækning gav ingen rækker med syv rigtige, hvilket betyder, at der er jackpotpulje med 20 millioner kroner i førstepræmiepuljen på næste lørdag. Ganske tæt på København blev der dog vundet en stor gevinst hos Danske Spils pendant hinsidan Svenska Spel.

En 55-årig mand fra Höganäs nord for Helsingborg begik en meget glædelig fejl i fredags, hvilket gør ham 11,7 millioner svenske kroner rigere.

- Jeg plejer altid at købe en Harry Boy til om lørdagen, men jeg lavede en fejl ved kassen. Da jeg skulle betale, så jeg, at det var en lotto-kupon i stedet for V75, og først ville jeg annullere spillet. Men pigen ved kassen sagde, at man aldrig skulle bytte, når det gælder spil, og det fik mig til at ignorere Harry Boy'en, fortæller manden til Svenska Spel.

En Harry Boy er en slags lynlotto til trav-sporten, som i Sverige genererer mindst lige så store og ofte større præmier end dansk lotto. Gennem Danske Spil er det også muligt at købe en Harry Boy.

Børnene får del i gevinsten

Investeringen på 100 svenske kroner og villigheden til at lytte til ekspedientens råd resulterede i en lykkelig lørdag.

- 11,6 millioner kroner. Jeg er godt nok glad for den beslutning, jeg traf. Især når jeg plejer at spille trav og tips og ikke har vundet noget i ti år, siger manden, som ønsker at være være anonym.

Først og fremmest skal den store gevinst nu fejres med familien.

- Så må vi se, hvad der sker, men mine børn skal i hvert også have glæde af gevinsten, siger den glade vinder.

I danske kroner er gevinsten ca. 9,7 millioner.