Lotto-millionær på tidlig pension

- Vi har boet til leje de sidste 23 år, og vi har aldrig haft ret meget at gøre med, fortæller den nybagte millionær

Med en lottogevinst på fem millioner kroner kan et ægtepar fra Holsted nu gå på tidlig pension. (Foto: Søren Vesseltoft/Danske Spil)
Med en lottogevinst på fem millioner kroner kan et ægtepar fra Holsted nu gå på tidlig pension. (Foto: Søren Vesseltoft/Danske Spil)

Nogle gange rammer Fru Fortuna lige i bullseye.

Man skal i hvert fald være svært kynisk, hvis man ikke glæder sig på vegne af en af sidste lørdags lottovindere. Parret i begyndelsen af 60'erne har aldrig haft det store at rutte med, men scorede fem millioner kroner på syv rigtige og har nu råd til at gå på tidlig pension.

- Jeg så, vi havde de syv rigtige, og så gik jeg ud i køkkenet til min kone. Hun sagde noget i retning af: 'Hvad er der? Du er helt hvid i hovedet', fortæller han til Danske Spil.

- Jeg må tilstå, jeg græd sgu. Og min kone også. og da vi ringede til vores børn, græd de også. Det var en værre weekend, griner den nybagte lotto-millionær.

Ægteparret ønsker at være anonyme, men vil godt fortælle, at omkring Holsted og er i begyndelsen af 60'erne.

- De her penge giver os så mange muligheder. Vi har boet til leje de sidste 23 år, og vi har aldrig haft ret meget at gøre med, fortæller manden.

Sagde op i onsdags

Første store ting, der bliver gjort med pengene, er at gå på tidlig pension.

- Jeg havde egentlig planlagt at blive på jobbet i godt et år endnu. Det ville bedst kunne betale sig med efterlønnen og sådan. Men jeg gik ind i onsdags og sagde mit arbejde op pr. 1. januar. Den frihed har jeg nu.

Derudover skal ægteparret forsøde deres tilværelse.

- Jeg tror bestemt, vi skal ud og se os lidt omkring. Ud at rejse. Og så skal vi til at kigge efter vores eget hus. Det bliver en fornøjelse, siger manden, der også allerede har lovet børnene store julegaver i år, fortæller han.