Arbejdsløs vinder 100 millioner i lotto

Arbejdsskadet Manchester United-fan scorer den helt store gevinst

Peter Redikin og fruen Jacqueline har været gift i 29 år og har spillet de samme lottotal siden spillet start i England. Ved sidste trækning ramte jackpotten. (Foto: AP)
Peter Redikin og fruen Jacqueline har været gift i 29 år og har spillet de samme lottotal siden spillet start i England. Ved sidste trækning ramte jackpotten. (Foto: AP)

Nogle gange rammer heldet de rigtige steder, og det er svært ikke at glæde sig på 50-årige Peter Redikins vegne. Ved sidste lottotrækning i England scoopede han og fruen Jacqueline hele jackpotpuljen på 11,2 millioner pund eller lige knap 100 millioner kroner.

Dermed har en reel chance for på et tidspunkt at kunne fejre gevinsten ved at hoppe i vejret og skrige sin glæde ud. For femten år siden smadrede han sit ene knæ i en arbejdsulykke og har siden da været arbejdsløs.

Seks gange er han blevet opereret, uden at det er blevet mærkbart bedre. Udsigten til at få nyt knæ af det offentlige sundhedsvæsen var, at Redikin skulle fylde 55 år, før han kunne få det dækket. Med den kæmpe gevinst får han nu selv råd til en operation på et privathospital.

Andre planer med pengene går på en tur med Orient Ekspressen, ligesom hele familien kommer til at mærke gevinsten. Endelig bliver der også råd til en større bil end den nuværende brugte Seat Toledo.

- Jeg har altid ønsket mig at få en helt ny bil, men det har ikke været muligt for os at få en, fortalte Peter Redikin til engelske medier på en pressekonference.

Den blev holdt i forbindelse med overrækkelsen af præmiechecken, som foregik på Old Trafford i Manchester. Peter Redikin er nemlig dedikeret United-fan.