Kom helt tæt på Messi i Barcelona

Er du skrap til at spille på fodbold? Vis hvad du dur til under VM på betmester.dk. Spil med om store præmier - helt gratis

Vinderen af Betmester under VM i Sydafrika skal en tur til Barcelona for at se Lionel Messi og resten af det catalanske storhold i aktion. (Foto: AP)
Vinderen af Betmester under VM i Sydafrika skal en tur til Barcelona for at se Lionel Messi og resten af det catalanske storhold i aktion. (Foto: AP)

Verdensmesterskaberne i fodbold er lige om hjørnet, og uanset om du er seriøs sportsbetter eller bare en helt almindelig fodboldfan, så har Betfair, ekstrabladet.dk og Odds1 et godt tilbud til dig.

Spil med i Betmester - helt gratis - og få chancen for at vinde en luksustur til Barcelona for to inklusiv fly, hotel og billetter til en af FC Barcelonas hjemmebanekampe på Camp Nou.

Skulle førstepræmien glippe er der mange flere præmier at spille om. Blandt andet kolde kontanter på din Betfair-konto.

Se de komplette præmier her

Blot ved at deltage har du muligheden for et kapitaltilskud på din nye eller eksisterende Betfair-konto. Efter at have tilmeldt dig på betmester.dk, giver Betfair dig nemlig 50 kroner ind til at spille for.

Sådan får du dine 50 kroner

Reglerne i Betmester er enkle.

Under slutrunden skal du løbende spille på udfaldene af kampene i Sydafrika. Da deltagelsen som nævnt er gratis er pengene i spillet fiktive, men tager sit udgangspunkt i de rigtige odds fra Betfair.

Vinderen der den, der klarer sig bedst fra slutrunden går i gang 11. juni, til finalen er spillet 11. juli.

For at vinde en præmie skal du have spillet minimum 15 forskellige spil og have anvendt 100 fiktive enheder.

Tilmeld dig på betmester.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer