Forbrydelsen: Raben under mistanke

... men 85 procent af spillerne tror på Ulrik Strange som morderen i Forbrydelsen II

Ladbrokes har oplevet stigende spil på Loiuse Raben som morderen i Forbrydelsen II, selv om 85 procent af spillerne har satset på Ulrik Strange. (Foto: Tine Harden/DR)
Ladbrokes har oplevet stigende spil på Loiuse Raben som morderen i Forbrydelsen II, selv om 85 procent af spillerne har satset på Ulrik Strange. (Foto: Tine Harden/DR)

På søndag ruller de sidste afsnit af Forbrydelsen II over skærmen, og som den eneste bookmaker holder Ladbrokes åbent for (små) spil på, hvem morderen i DR's populære krimiserie er.

De andre spilleselskaber har for længst lukket ned, da de alle kunne melde om, at otte ud af ti spillede på Ulrik Strange som morderen og havde gjort det, selv siden oddset på ham var skyhøjt. Tanken om, at insiderviden var lækket, behøvede man ikke at være Sarah Lund for at regne ud.

- Vi er nu nået op på, at hele 85 procent af alle spil, vi har modtaget på Forbrydelsen II er sat på Sarah Lunds makker, fortæller Richardt Funch fra Ladbrokes.

Alligevel er der stadig folk, der tror på, at morderen kan være en anden end Ulrik Strange.

- I den seneste uge har vi også modtaget en del spil på Louise Raben, hvilket har medført, at vi har sat hendes odds ned fra 11 til 2,25 gange pengene igen, siger Richardt Funch.

Hvem er morderen i Forbrydelsen II? (Ladbrokes)

Ulrik Strange 1,05

Louise Raben 2,25

Christian Søgaard 2,25

Said Bilal 2,25

Gert Grue Eriksen 21.00

Erik König 34,00

Arild 41,00

Jens Peter Raben 81,00

Sarah Lund 81,00

Ruth Hedeby 81,00

Thomas Buch 81,00

Overlæge Toft 81,00

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere