Keno-spiller vandt to millioner

En meget heldig spiller fra Roskilde forvandlede 30 kroner til to millioner

200.000 gange pengene får man, hvis man er heldig nok til at ramme ti ud af ti tal i en Keno-trækning. (Foto: Danske Spil)
200.000 gange pengene får man, hvis man er heldig nok til at ramme ti ud af ti tal i en Keno-trækning. (Foto: Danske Spil)

Hvis man nogensinde har været på kasino i Las Vegas, så er det svært at undgå keno. Den moderne udgave af de 3000 år gamle kinesiske lotteri, som dybest set bare er anderledes version af lotto.

Men man kan også spille det i Danmark, og Danske Spil har faktisk udbudt det siden 2004. Det er bare ikke så fantastisk ofte, at der forekommer de store gevinster. Mest af alt fordi de er temmelig svært at ramme.

I Danske Spils version af Keno skal man vælge enten 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 10 af tallene mellem 1 og 70, og de skal så fremkomme i en lodtrækning, hvor 20 af tallene mellem 1 og 70 udtrækkes.

Temmelig svært. Eller sagt på en anden måde, så kræver det, at man er ret heldig, især hvis man går efter den store gevinst.

Det var en spiller fra Roskilde, som ramte ti vindertal på en af sine tre rækker i søndagens trækning.

Tredjestørste nogensinde

Med ti kroner på den vindende række var der således to millioner kroner i gevinst. Man får nemlig 200.000 gange pengene, hvis man rammer ti ud af ti spillede tal.

Gevinsten hopper ind på en tredjeplads over de største Keno-gevinster gennem tiderne. Førstepladsen tilhører fortsat en spiller fra Randers, som i 2004 vandt ti millioner. Andenpladsen blev vundet i Vanløse i 2008 og lød på fire millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere