Gid jeg aldrig havde vundet

En 16-årig britisk lottovinder brugte 2 millioner kroner af sin gevinst på kokain - i dag ønsker hun, at hun aldrig havde vundet

16-årige Callie Rogers skulle ifølge hende selv aldrig have udfyldt den lotto-kupon, der kom til at ændre hendes liv. (Foto: Colourbox)
16-årige Callie Rogers skulle ifølge hende selv aldrig have udfyldt den lotto-kupon, der kom til at ændre hendes liv. (Foto: Colourbox)

Britiske Callie Rogers, der vandt 16 millioner kroner i lotto, da hun var bare 16 år gammel, ville i dag ønske, at hun aldrig havde vundet.

I et eksklusivt interview med avisen News Of The World fortæller den 22-årige kvinde, hvordan den store gevinst, der i dag er brugt op, spolerede hendes liv.

Gevinst brugt på silikonebryster, stoffer og sprut
Callie Rogers vandt - som den næstyngste person i Storbritannien nogensinde - den helt store gevinst i lotteriet for seks år siden. I dag er pengene væk. Brugt på sprut, stoffer og silikonebryster, og den 'heldige' vinder bor hjemme hos sin mor.

Når Callie Rogers ser tilbage, mener hun ikke, at hun selv skulle have haft lov til selv at bruge de mange millioner i så ung en alder.

Den britiske teenager kastede sig ud i et endeløst og sanseløst forbrug, da hun fik overrakt den store pengesum.

1.5 million blev brugt på en familieferie, store summer gik til en lang række forskellige kærester, og så kan Callie Rogers føje to bryst-operationer, en mængde sprut samt kokain for to millioner kroner til listen over ting, gevinsten gik til.

Da Callie Rogers vandt de mange penge, arbejdede hun med at fylde hylder op i det lokale supermarked til en løn på 37 kroner i timen.

Tæt på selvmord
- Helt ærligt, så ville jeg ønske, at jeg aldrig havde vundet pengene - med den viden jeg har nu, ville jeg bare have givet lotteriet alle pengene igen, siger Callie Rogers til News Of The World.

- Jeg var for ung til at kunne administrere pludselig at have så mange penge i banken, når jeg var vant til slet ingen at have.

- I de forgangne seks år, er jeg sunket ned i et sort hul - et hul, jeg på et tidspunkt aldrig troede, jeg kunne kravle ud af, siger Callie Rogers, der var tæt på at begå selvmord i 2008, efter hun havde været kærester med en pusher.

- Jeg var så langt nede, at jeg troede, at jeg i døden kunne finde et mere sikkert og bedre sted at være, siger hun.