Kongen af skrabespil

72-årige Melvyn Wilson fra Virginia har nu for fjerde gang skrabet sig til en stor gevinst

Melvyn Wilson (t.v.) har nu vundet over to millioner dollar på skrabespil (Foto: Virginia Lottery)
Melvyn Wilson (t.v.) har nu vundet over to millioner dollar på skrabespil (Foto: Virginia Lottery)

Hvis ikke man spiller, så vinder man ingenting. Nogle vinder så bare også lidt mere end andre.

Eksempelvis 72-årige Melvyn Wilson fra Woodbridge i Virginia, der nu for fjerde gang har vundet en stor gevinst i skrabespil.

Denne gang 500.000 dollar - svarende til små tre millioner danske kroner.

De kommer oven i de tre gevinster, som han vandt hen over ti måneder fra 2004 til 2005. Først 500.000 dollar, så 25.000 dollar og i september 2005 kom der så en rund million dollar i hus på et skrabespil købt på den lokale tankstation.

Ikke så dårligt endda for den pensionerede postarbejder, der selv mener, at det alene handler om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Det kan man dårligt argumentere imod, og kan han blive ved, så bliver han muligvis også historisk. Ind til videre har han tangeret Joan Ginthers rekord på fire jackpotgevinster på samlet 21 millioner dollar. De blev vundet fra 1993 til 2010.

Se også: 78-årig: Milliongevinst skal soldes op

USAs ukronede lottomester menes at væres Richard Lustig, der anslås at have vundet syv gevinster over 10.000 dollar siden 1992. Den største gevinst var på 842.000 dollar og blev vundet i 2002.

I dag spiller Lustig stadig, men han lever også at sin bog, der skulle afsløre, hvordan man nemmere vindere i lotto.

Om Melvyn Wilson har læst bogen er uvist, men hvis ikke, så behøver han vil næppe at investere i et eksemplar. Til gengæld er han ikke et sekund i tvivl om, hvad den seneste gevinst skal bruges på.

- Den skal investeres i Melvyn, konstaterede han, da en repræsentant for Virginia Lottery overrakte ham den symbolske check på 500.000 dollar og han blev foreviget til selskabets hjemmeside.

0 kommentarer
Vis kommentarer