Nu er FCK historisk stor favorit

Aldrig har odds været lavere på endnu et mesterskab til FC København

Bookmakerne har svært ved at se, hvem der skal udfordre FC København i den kommende sæson. (Foto: Lars Poulsen)
Bookmakerne har svært ved at se, hvem der skal udfordre FC København i den kommende sæson. (Foto: Lars Poulsen)

Ganske vist er det kun godt en uge siden, Superligaen-sæsonen sluttede, og spillerne blev sendt på sommerferie, men det afholder ikke boomakerne fra at komme med deres spådom over den kommende sæson.

Skal man tro dem, bliver FC København en suveræn vinder med behørig afstand ned til formentlig FC Nordjælland på andenpladsen - uden at mesterskabet kommer i fare.

Københavnerne er historisk store favoritter til endnu et sæt guldmedaljer. Hos Danske Spil og bet365 er man helt nede i 1,33 på løve-guld. Sidste gav Danske Spil odds 1,50 før sæsonstarten, hvilket dengang var historisk lavt.

Britiske Ladbrokes ligger en flig højere, men også lavere end, end product manager Frederik Skov kan erindre.

- Det lyder også vildt, at oddset skal være i det leje. Det er kun to sæsoner siden, de snublede. Men Superligaen har udviklet sig til et two horse race. Tidligere var der flere klubber i spil, AaB, OB, FC Midtjylland og endnu længere tilbage Brøndby, som havde en reel chance. Vi fået skotske tilstande, kan man sige, hvilket er lidt ærgerligt, siger Frederik Skov.

Se også: Odds 1,00 på FCK-guld

Forklaringen på de lave odds er ganske simpel. FC København er bare så langt foran konkurrenterne.

- Esbjerg har været forårets hold, men de mister spillere som Nicolai Høegh og Jesper Lange. Hver gang et hold popper op, så mister de efterfølgende spillere. FC København gør det modsatte. Når de mister spillere, henter de nogle, som er på niveau eller bedre, end dem der forsvinder, konstaterer Jan Trier oddssætter ved Danske Spil.

Førsteudfordreren FC Nordsjælland giver odds 3,20-5,00.

- Men når de ikke går ud og bruger nogle af deres Champions League-millioner, så bliver de næppe konkurrenter over en hel sæson, mener Jan Trier.

0 kommentarer
Vis kommentarer