Ekstra Bladet klar med ny spilekspert

Tipsbladets Jacob Hansen skal fremover levere eksklusive spiltips til Ekstra Bladets brugere

Jacob Hansen er allerede fra tirsdag klar med spilforslag på både fodbold og tennis. (Foto: Sebastian Widmann/AP)
Jacob Hansen er allerede fra tirsdag klar med spilforslag på både fodbold og tennis. (Foto: Sebastian Widmann/AP)

Den kommende sæson for spilforslag på ekstrabladet.dk begynder med en transfernyhed.

Som led i Ekstra Bladets øgede samarbejde med Tipsbladet, vil avisens spilekspert gennem de seneste ti år, Jacob Hansen, fremover levere eksklusive spiltips til Ekstra Bladets brugere.

Jacob Hansen fokuserer dagligt sine kræfter på at finde de bedste fodboldspil krydret med tennisforslag, når bookmakerne er på banen med fordelagtige odds. Typisk vil spillene blive lagt online om formiddagen, mens man om fredagen - ligesom i den trykte udgave af Tipsbladet, der følger med Ekstra Bladet - vil kunne finde weekendens bedste spil.

- Ingen kan garantere overskud, og der vil komme både gode og dårlige perioder. Det er sportsbettingens natur. Målet er dog naturligvis med en disciplineret indsats at skabe overskud over tid til Ekstra Bladets læsere, siger Jacob Hansen.

Status for sidste år lød på 101,8 procents tilbagebetaling for fodboldforslagene i Tipsbladet, mens den i øjeblikket ligger på 103 procent. Tennis-forslagene har indtil videre imponeret i år og ligger i skrivende stund på flotte 114 procent.

Som de fleste andre spileksperter jagter Jacob Hansen de såkaldte værdispil.

- Det handler om at finde de spil, hvor man mener odds har værdi i forhold til den chancevurdering, man tillægger en kamp. Det er nøglen til at lave overskud over tid, siger Tipsbladets og nu også Ekstra Bladets spilekspert.

Hovedparten af Ekstra Bladets spilforslag bliver fremover en del af EKSTRA-universet, hvor man vil kunne finde hverdagens og weekendens bedste spiltips.

Her kan du prøve EKSTRA gratis i 30 dage

Løbende vil andre spileksperter også bidrage med tips og analyser til andre sportsgrene.

Jacob Hansen debuterer tirsdag, hvor han kigger nærmere på blandt andet kvalifikations-kampene til Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer