Slut med Lotto på DR

Fra december er det slut med at følge den direkte trækning af lottotallene

Det er snart slut med følge de direkte lotto-trækninger på DR. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)
Det er snart slut med følge de direkte lotto-trækninger på DR. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)

Et af de danske lottospilleres faste holdepunkter på DR er snart fortid, når den direkte transmission af lørdagstrækningen stopper på den landsdækkende tv-kanal. Det sker allerede fra næste måned, oplyser DR i en pressemeddelelse.

I stedet må lottospillerne klare sig med en grafik, der vises lørdag 18.58. Programmerne 'OnsdagsLotto' om onsdagen og 'Boxen' om søndagen forsvinder helt.

- Efter det seneste års kanalomlægninger i DR, har vi også ønsket at kigge lidt nærmere på, om de faste formater på DR1's sendeflade er tidssvarende og up to date. Her har vi ment, at det er lang tid at bruge 10 minutter på lottotrækningen. DR vil imidlertid gerne stadig give seerne den service, og derfor bliver det lige efter TV-Avisen, at de fremover kan få tallene, siger Pil Gundelach Brandstrup, der er kanalchef på DR1, i en pressemeddelelse.

Lottotal og præmieprognose vil fortsat kunne findes på tekst-tv. Det samme gælder resultaterne fra 'OnsdagsLotto' og 'Boxen', ligesom de også stadig vil kunne ses på Danske Spils egen hjemmeside. Her kan spillerne også frem over få mulighed for at se lottotrækningerne live.

- Vi har taget DR’s beslutning til efterretning, men ser det som en god anledning til at gøre lottotrækningen mere tidssvarende, når vi frem over skal vise den på Danske Spils hjemmeside, siger kommunikationsmedarbejder ved Danske Spil, Karen Minke, til Ekstra Bladet.

Lørdagens lottotrækning har været vist direkte på DR lige siden Lotto så dagens lys 7. oktober 1989. Den gang lå transmissionen i forbindelse med tv-avisen 19.30. Se den her (20 minutter inde i klippet)

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere