209 mio: Rekordpuljen vokser videre

Nu kan en enlig vinder af førstepræmiepuljen i Eurojackpot sikre sig over 200 millioner kroner

Endnu engang lykkedes det ikke en spiller at ramme de fem rigtige vindertal og to stjernetal i Eurojackpot. (Foto: Veikkaus.fi)
Endnu engang lykkedes det ikke en spiller at ramme de fem rigtige vindertal og to stjernetal i Eurojackpot. (Foto: Veikkaus.fi)

To måneder uden forløsning og den store fælleseuropæiske lottotrækning Eurojackpot er gået hen og blevet en ualmindeligt saftig størrelse. Oven på fredagens trækning, hvor ingen ramte de fem rigtige vindertal og to stjernetal, er førstepræmiepuljen oppe på 209 millioner kroner.

Det er godt tyve millioner mere end den hidtige gevinstrekord, der blev sat for to måneder siden, da en finne strøg afsted med 187 millioner kroner.

Læs også:

Se også: Finne sætter rekord i Eurojackpot

Fredagens trækning udløste to milliongevinster til kuponer med fem rigtige vindertal og ét rigtigt stjernetal. Det giver godt tre millioner kroner til hver.

Eurojackpot, der i dag fejrer etårs fødselsdag, har deltagelse af lottospillere fra Finland, Italien, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien og Danmark.

Den er pendant til det andet fælleseuropæisk lottospil EuroMillions, der er et fælles spil mellem udbydere i Andorra, Østrig, Belgien, Frankrig, Liechtenstein, Frankrig, Irland, Luxembourg, Monaco, Portugal, Spanien, Schweiz og Storbritannien.

Her er der i øjeblikket også begyndende lottofeber efter at fredagens jackpotpulje på 100 millioner euro ikke blev udløst og dermed går videre til næste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere