Danskerne satser på mirakel i Olomouc

Danskerne sætter penge på dansk sejr i aften - alle andre sætter dem på Tjekkiet

Daniel Agger og co. har fået opbakning fra en hel del danske gamblere, der sætter lid og penge på dansk sejr i aften. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Daniel Agger og co. har fået opbakning fra en hel del danske gamblere, der sætter lid og penge på dansk sejr i aften. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Det kan godt være, at det danske landshold kommer til at tabe kampen om tv-seerne i aften, når valget i sofaen står mellem en landskamp i Tjekkiet og finalen i X Factor. Til gengæld kan Morten Olsen og hans drenge meget vel sejre på banen, når det gælder den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet i Olomouc.

Troen er der i hvert fald, hvis man spørger de danske gamblere, der har langt større tro på dansk succes end gamblerne uden for landets grænser.

- Måske er det fordi at spillerne har ladet sig friste af et godt odds på Danmark, at hele 31 procent af vores danske kunder har sat pengene på en dansk sejr. Måske er det bare den vanlige patriotisme, der altid viser sig, inden det danske landshold skal i kamp, konstaterer Unibets danske pressechef Per Marxen.

Kun 17 procent af indsatserne fra selskabets internationale kunder er sat på dansk sejr.

- Det står i skærende kontrast til, hvordan de udenlandske kunder sætter deres penge. Her er tendensen entydig på Tjekkiet, forklarer Per Marxen.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Billedet er det samme hos Betsafe, hvor de danske indsatser er langt mere jævnt fordelt end indsatserne fra selskabets internationale kunder. 33 procent af de danske indsatser er sat på dansk sejr.

- Det er egentlig lidt overraskende, med tanke på hvordan det danske landshold har præcenteret sig på det seneste. Dertil kommer at man hverken har Bendtner eller William Kvist til rådighed i aften, samt at Tjekkiet igen råder over en af deres absolutte topprofiler, Thomas Rosicky. Vore danske kunder har bevaret optimismen, hvilket absolut ikke er tilfældet hos vore udenlandske kunder, som i stor stil har spillet på Tjekkiet sejr, siger Thomas Holm fra Betsafe.

Hos Danske Spil, der alene retter sig mod danske kunder, er troen på dansk succes endnu større. Ind til videre er omkring 45 procent af pengene spillet på 2-tallet og det tal kan blive endnu større frem mod kampstart.

- Det typiske billede er, at når Danmark spiller, så kommer mange af indsatserne på Danmark i timerne op til kampstart. Det er i højere grad dem, der spiller med hjertet, og det vil ikke overraske os om det vil sende andelen af indsatser på Danmark op over 50 procent, siger oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier. Det betyder så samtidig, at man står til en større udbetaling til kunderne, hvis Danmark overrasker og hiver tre point med sig hjem.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere