Hjertet bestemmer før storkamp

Spillerne splittet mellem Manchester United og Real Madrid

Med så stor fokus på Champions League-braget mellem Manchester United og Real Madrid er det meget svært at fange oddssætterne i at begå fejl. Dem, der vælger at spille, gør det typisk med hjertet. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)
Med så stor fokus på Champions League-braget mellem Manchester United og Real Madrid er det meget svært at fange oddssætterne i at begå fejl. Dem, der vælger at spille, gør det typisk med hjertet. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)

Når fodboldgiganterne Manchester United og Real Madrid mødes tirsdag aften på Old Trafford er det for sportsbetterne en af årets hidtil største kamp. I modsætning til de fleste fodboldbrag kan der ikke spores et entydig spilmønster.

Bookmakerne kan misse informationer i mindre kampe, men her er der tale om et af de mest gennemanalyserede opgør, hvor oddssætterne nøje har overvejet selv den sidste decimal.

Så i aften spilles der med hjertet.

- Når kampen er rigtig oddssat så at sige, så tipper mange på den her kamp med hjertet. Og vi taler om to klubber med mange fans i Danmark. De meget dygtige og professionelle spillere kigger derfor mere på mange af de forskellige sidebets, der er til sådan en storkamp, siger Frederik Søvang, senior bookmaker hos NordicBet.

Læs også:

Se også: Spilekspertens tre tip til Champions League i aften

Af de bookmakere ekstrabladet.dk har talt med før Champions League-braget på Old Trafford har NordicBet sammen med Betsafe modtaget flest spil på Real Madrid. Begge spilleselskaber beretter om halvdelen af omsætningen sat på udebaneholdet.

- Vi har modtaget relativt store indskud især fra vore udenlandske spillere. Det har medført, at vi har måtte sænke oddset på Real over flere omgange, fortæller Thomas Holm fra Betsafe.

Når kampen er rigtig oddssat så at sige, så tipper mange på den her kamp med hjertet
Frederik Søvang, senior bookmaker hos NordicBet

Det modsatte gør sig gældende hos Danske Spil og Unibet. Her tiltrækker Manchester United de fleste indskud og står for 45-50 procent af omsætningen, hvilket også hænger sammen med, at de ligger højt på United. Over tre gange pengene på Manchester-sejr hjemme på Old Trafford hører til sjældenhederne.

- 3,10 på United på hjemmebane synes vores spillere i hvert fald er rigtig højt, kan vi se. Tendensen vil nok fortsætte med færre og færre penge på uafgjort. Vi taler om to store grupperinger på hver sin side, konstaterer Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter for Danske Spil, der aldrig ville gøre United til decideret favorit.

- Real Madrid er i god form og har slået Barcelona to gange inden for fem dage. Det aftvinger respekt. Samtidig er de svære at afholde fra at score, men i min verden kunne den sagtens ende 1-1, siger oddssætteren.

Læs også spilforslaget:

Se også: De kan også score i aften

Hos Unibet forventer man hovedparten af indskud på Manchester United i timerne frem mod kampstart. Alene af den årsag at Premier League-klubben har en større dansk fanbase.

- Når fanklub-medlemmerne i de nordiske lande først kommer hjem fra arbejde og sætter kurs mod pubben eller storskærmsarrangementet, så bliver der i de sidste timer smækket til United, siger Per Marxen, pressechef for Unibet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere