Nu er drengene favoritter

Bookmakerne ser nu også Wasteland som mulig vinder af 'X Factor'

Anne Linnet kan blive den første, der fører en gruppe til sejr i 'X Factor'. Hendes populære drenge i Wasteland er godt i gang med at etablere sig som favoritter til den samlede sejr. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Anne Linnet kan blive den første, der fører en gruppe til sejr i 'X Factor'. Hendes populære drenge i Wasteland er godt i gang med at etablere sig som favoritter til den samlede sejr. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Det kan godt betale sig at ligge i slipstrømmen af populære One Direction, hvis man vil erobre pigehjerter og sms-stemmer i kampen om gå til tops i 'X Factor'.

I hvert fald er drengebandet Wasteland godt i gang med at blive sangdystens bedste bud på en vinder og dermed muligvis også den første gruppe, der vinder i den danske udgave af konkurrencen.

Op til aftenens liveoptræden er flere bookmakere gået så langt som til at udpege Wasteland som favoritter til sejren. De overhaler dermed Amanda, der længe har høstet mest tillid hos spilleselskaberne.

- Blachman havde nogle kommentar der gik imod at Wasteland var lidt for sukkersøde og feminine at se på, men er det ikke opskriften på et succesfuldt ungt boyband anno 2013?, lyder det retorisk fra oddssætter hos Nordicbet, Michael Marcuslund.

Læs også:

Se også: Pigerne vil giftes med Wasteland-drengene

Også hos den største udbyder på det danske spilmarked, Danske Spil, har man taget Wasteland til sig, men dog ikke mere end at de fire drenge kun er knebne favoritter foran Amanda og Chresten.

- Solisterne er simpelthen ikke så stærke i år, og når man samtidig står i en konkurrence, der også er en popularitetsdyst, så står Wasteland meget stærkt. De har 'X Factor', konstaterer oddssætter hos Danske Spil, Hans-Henrik Busk Stie.

Smurt til succes
Hos kollegaerne hos Unibet er troen fortsat størst på Amanda, men også her spåes et tæt opløb mellem feltets tre bedste kort, Amanda, Chresten og Wasteland.

- Vi skal lige se lidt mere, før vi overgiver os helt, men der er ingen tvivl om, at vi har at gøre med et boyband, der kan noget, siger Unibets danske pressechef, Per Marxen.

Og netop det, at byde ind med noget mere end musik kan blive afgørende, mener Nordicbets Michael Marcuslund.

- De fire teenagedrenge virker fint skruet sammen, der er den flotte dreng, mors dreng, ham der kan kan synge og lidt fyld, der matcher fint ind. De er super stylet, og virker til at være smurt til at blive en succes, både blandt Danmarks ungdom, og DRs kommercielle afdeling.

Aftenens show vil vise om de også kan levere varen sammen med DR's Big Band, når de giver deres fortolkning af Rihanna-nummeret 'Diamonds'.

Stephanie i farezonen igen
Aftenens mest udsatte deltager er Stephanie, der indtager scenen med sin fortolkning af Florence and the Machines 'Spectrum (Say My Name)'.

Hun stod i farezonen sidste fredag, og er bookmakernes favorit til at ryge hjem i aften.

- Det er næsten en indbygget logik, at overlever man den ene fredag, så er man favorit den næste, forklarer Per Marxen, der ligesom kollegaerne hos de andre bookmakere spår hende og duoen Anna & Lusanda til at skulle kæmpe for deres forbliven i konkurrencen i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere