Spillede vanvidskupon to gange - og vandt

Tyrker ramte odds 234.256 på to ens kuponer med bare fire kampe

Cristiano Ronaldo assisterede, da Real Madrid fik vendt 0-1 til 2-1 mod Deportivo og hjalp en tyrker til milliongevinst. (Foto: AP/Lalo R. Villar)
Cristiano Ronaldo assisterede, da Real Madrid fik vendt 0-1 til 2-1 mod Deportivo og hjalp en tyrker til milliongevinst. (Foto: AP/Lalo R. Villar)

Normalt kræver det en lottogevinst, hvis en lille indsats skal forvandles til et millionafkast, men det kan også lade sig gøre på sportsspil.

Det er den 25-årige landmand Ferdi Silay fra den tyrkiske by Bayindir et bevis på. Han spillede to identiske kuponer med med en dags mellemrum og scorede en gevinst på en lille million tyrkiske lira før skat. Det skriver det tyrkiske nyhedsbureau DHA.

Helt præcist lød gevinsten på 937.024 lira før gevinstskatten på ti procent - svarende til små tre millioner danske kroner. Det var så stort et beløb, at da han gik i sin lokale bank for at få pengene, så gik han forgæves. Banken lå simpelthen ikke inde med så mange kontanter.

Han måtte herefter gå til en større filial i hovedbyen Izmir for at få sine penge. Ifølge DHA er han efterfølgende gået under jorden med sine penge. Formentligt en god idé med den store nyhedsværdi hans vinderspil har i disse dage.

Læs også:

Se også: Tysk wahnsinn: Ramte 21 kampe lige på

Vinderkuponen rummede bare fire kampe, der alle omhandlede spil på resultatet ved halvleg og fuldtid, og til det massive odds 234.256, hvilket sikrede en gevinst, der, ifølge DHA, er den største af sin slags i Tyrkiet nogensinde.

Indsatsen var bare to tyrkiske lira, hvilket svarer til cirka seks danske kroner.

De fire kampe - spillet på to identiske kuponer:

Barcelona - Sevilla (HT/FT) [2/1] odds: 22,00

Fenerbahce - Kasimpasa (HT/FT) [2/1] odds: 22,00

Galatasaray - Orduspor (HT/FT) [2/1] odds: 22,00

Deportivo - Real Madrid (HT/FT) [1/2] odds: 22,00

Samlet odds: 234.256

Indsats: To lira - cirka seks danske kroner

Gevinst: 468.512 lira før gevinstskat på cirka 10 procent - svarende til små 1,5 millioner danske kroner før skatten

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere