X Factor: Nu ryger han altså ud

Jonas er igen storfavorit til at forlade årets X Factor

For tredje uge i træk er Jonas favorit til at forlade X Factor. (Foto: Mogens Flindt)
For tredje uge i træk er Jonas favorit til at forlade X Factor. (Foto: Mogens Flindt)

Stik mod al kutyme overlevede 30-årige Jonas i sidste uge, da Anne Linnet overraskede med i stedet at vende tomlen ned for Thomas Blachmans solist Zaina.

Men nu går den ikke længere for Ida Corrs solist, lyder vurderingen fra bookmakerne. Alle har Jonas som klar favorit til at takke af.

- Han skal være storfavorit efter at have stået i farezonen to gange i træk. Det er nærmest naturlov at sende ham hjem, så det var meget overraskende, at Anne Linnet i sidste uge stemte Zaina hjem. Jonas' eneste chance for at overleve er ikke at stå i farezonen, vurderer Hans Henrik-Busk Stie, X Factor-oddssætter for Danske Spil.

Alligevel kan man ikke udelukke endnu et drama mellem dommerne, som får indflydelse på, hvem der ryger ud. Ganske vist har Blachmann udtalt, at han helst ser Jonas stemt ud, men NordicBets oddssætter Michael Marcuslund kan sagtens forestille den iltre dommer skife mening.

- Jonas kan allerede nu booke sin billet til farezonen, da han er den svageste artist. Men vi er alligevel ikke helt sikre på, at han ryger ud på grund af Anne Linnets stunt sidste uge. Vi tror, Blachman kan finde på at hævne sig, siger Michael Marcuslund.

Blachman får sidste ord
Sandsynligvis står Jonas og en af grupperne i farezonen, hvilket betyder, at Blachman kan få sidste ord, hvis de Anne Linnet og Ida Corr stemmer på deres egne. Det vil ikke være gode nyheder for Anna og Lusanda.

- De to piger er super søde, og familien Danmark får nok skyldfølelse, hvis de ryger ud, men det ændrer ikke ved, at de fremstår som klar næstfavorit til at komme i farezonen. Med Jonas som sikker deltager, bliver Blachman nok bødlen, der kan sende dem ud som sin payback, konstaterer NordicBets oddssætter.

1 af 2 Sandsynligvis bliver Thomas Blachman tungen på vægtskålen fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 For tredje uge i træk er Jonas favorit til at forlade X Factor. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere