Her den nye Champions League-favorit

De spanske favoritter vakler, så nu er Bayern München skubbet frem som favoritter til at vinde Champions League-trofæet

Bayern Münchens fans drømte om Champions League-trofæet allerede i sidste sæson, hvor man dog snublede på målstregen mod Chelsea. Nu drømmes der igen søde titeldrømme i det sydtyske. (Foto: AP/Frank Augstein)
Bayern Münchens fans drømte om Champions League-trofæet allerede i sidste sæson, hvor man dog snublede på målstregen mod Chelsea. Nu drømmes der igen søde titeldrømme i det sydtyske. (Foto: AP/Frank Augstein)

Først måtte Real Madrid se sig spist af med 1-1 på hjemmebane mod Manchester United, og så fulgte favoritterne fra Barcelona op med en uventet tandløs indsats mod Milan, hvilket kostede et 0-2-nederlag i Italien og det ene ben ude af turneringen.

Dermed er posen med favoritter og outsidere i årets Champions League for alvor blevet rystet, og brikkerne falder nu anderledes ud, hvis man skal tro bookmakerne. Turneringens to største favoritter til den samlede sejr, FC Barcelona og Real Madrid, er nu for første gang ikke længere et og to, men overhalet af Bayern München, der for sin del leverede en yderst overbevisende indsats i London og vandt 3-1 over Arsenal.

- Bayern var jo i forvejen outsider til titlen, men efter at have spillet Arsenal ned under græstæppet på Emirates vandt de endnu flere fans, konstaterer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

- Modsat skuffede først Real hjemme mod Manchester Utd - og i aftes så vi, hvordan Barcelonas tiki-takka blev pillet fra hinanden af et velorganiseret og hårdtarbejdende Milan-mandskab. Det ser ud til at Barcas lærebog er læst af modstanderne - og deres hårde udgangspunkt in mente - kan de ikke holdes som favoritter længere, siger Per Marxen.

Kollegaerne hos Betsafe er helt enige, og man tog da også her konsekvensen og justerede odds gevaldigt på favoritfeltet.

- Efter midtugens noget overraskende resultater er Bayern nu ganske klare favoritter til at tage titlen. Efter deres meget overbevisende 1-3-sejr over Arsenal, er de så godt som selv i kvartfinalerne. Dertil kommer, at vi efter Barcelonas choknederlag, nu rent faktisk har dem som favoritter til at ryge ud. En sidste ting, som taler i Bayerns favør, er, at de nu har 15 point ned til nærmeste forfølger i Bundesligaen, så de kan virkelig fokusere på Champions League, siger Thomas Holm fra Betsafe.

Læs også:

Se også: Barcelona-træner efter 0-2: Vi kan vende det

I praksis betød resultaterne, at Bayern München flere steder har fået halveret odds, så man nu får odds mellem 3,75 og 4,00 på dem som Champions League-mestre, mens FC Barcelona modsat er gået fra lige under tre gange pengene til omkring seks gange pengene. Næsten lige med Real Madrid, der da også står med måske lidt mere fornuftigt udgangspunkt til sin returkamp end rivalerne fra Barcelona.

Milan var ikke overraskende et af de hold, der fik barberet sit odds mest efter de første kampe i 1/8-finalerne. Holdet var ikke spået mange chancer for at spille sig forbi Barcelona, og derfor kunne de før gårsdagens kamp spilles til odds 90 som vindere af turneringen. Nu er det odds nede omkring 22. Dermed er italienerne fortsat at regne som outsidere, men dog væsentligt mere seriøse af slagsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere