Spilekspertens bedste spil til i aften

Spilforslag: Champions League er tilbage i aften, og vores spilekspert har igen udset sig de bedste spil til de to kampe

Thomas Müller og Bayern gæster London i aften. og angriberen er et frisk bud på en mulig målscorer. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Thomas Müller og Bayern gæster London i aften. og angriberen er et frisk bud på en mulig målscorer. (Foto: AP/Matthias Schrader)

Der manglede ikke underholdning i sidste uges fire kampe i 1/8-finalerne i Champions League, og nu er det så op til de resterende otte hold at følge op med mere af slagsen i dag og i morgen.

Mest oplagt synes underholdningsfaktoren at blive i kampen mellem Arsenal og Bayern München, hvis man spørger bookmakerne, der tror mere på mål her end i opgøret mellem FC Porto og Malaga.

- Storkampen står i London, hvor det er to hold med åbenlyse offensive kvaliteter, der tørner sammen. Arsenal har den mest skrøbelige defensiv, hvilket giver fordel til tyskerne, men så ved englænderne også, at de skal have scoret for at have en chance samlet. Jeg tror, det bliver underholdende, og det i hvert fald den kamp, som jeg vælger at bænke mig foran, lyder det fra ekstrabladet.dk's spilekspert Michael Winther-Rasmussen, der også denne tirsdag har udset sig sine bedste spil til aftenens kampe.

Arsenal - Bayern München [Flest mål i anden halvleg] 2,05 /Mermaidbet
- Det kan blive målrigt, for det er to hold, der ved, hvor modstanderens mål står, men det kan også blive det modsatte, for Bayerns defensiv er skræmmende stærk, og tyskerne har ikke ligefrem sprudlet offensivt på udebane i Europa ind til videre. Dermed er det lidt på mavefornemmelse, om man vil bevæge sig ud i det spil.

- I det hele taget kommer meget nok til at stå og falde med fornemmelser, for de oplagte spil står ikke i kø. Bedste bud lander på flest mål i anden halvleg. Det var tilfældet i to af Bayerns tre udekampe i gruppespillet og i to af Arsenals tre hjemmekampe. Ser man på holdenes scoringsrater i egne ligaer, så har Arsenal også scoret mere efter pausen end før pausen på hjemmebane, mens Bayern München i markant grad har været mere målfarlig efter pausen i sine udekampe.

- Det kunne godt fortsætte i aften, hvor man må forvente, at begge hold også lige skal bruge lidt tid til at se hinanden an.

- Skal man have et lidt alternativt spil ude, kunne man teste Thomas Müller som målscorer til odds 3,25 hos Ladbrokes. Han er oppe på 11 mål i 20 kampe i Bundesligaen samt tre mål i seks Champions League-kampe. Dermed er han tyskernes europæiske topscorer i denne sæson sammen med Claudio Pizarro.

FC Porto - Malaga (1. halvleg) [under 1,5 mål] 1,35 /Unibet
- Det ligner en af de mest tætte kampe i 1/8-finalerne, og det kan meget vel gå hen og blive det hold, der får scoret på udebane, der går videre. Det vil ligge i baghovedet på begge mandskaber, og derfor skal man ikke nødvendigvis regne med nogen sprudlende affære. Og da slet ikke fra kampens start.

- Begge hold ved, hvordan man scorer mål, men de ved også, hvordan man lukker af bagude. Porto har kun lukket to mål ind i ti hjemmekampe i den hjemlige liga, mens Malaga har lukket beskedne syv mål ind i 11 udekampe i Spanien. I en kamp, hvor man i hvert fald som udgangspunkt vil have fokus på det defensive, så lugter det ikke målrigt, og man kan prøve spil på under 2,5 mål. Jeg vælger dog spil på under 1,5 mål ved pausen.

- Både Porto og Malaga har haft en tendens til at være mest målfarlige efter pausen. Malaga har en målscore, der hedder 4-3 ved pausen i 11 udekampe i Spanien, mens Portos hedder 9-1 ved pausen i ti hjemmekampe i den portugisiske liga. Begge dele giver et snit under 1,5. De mere vovede tester spil på 0-0 ved pausen til odds 2,85 hos Unibet.

Se også dagens spilforslag:

Se også: Frisk vind i sejlene i Barnsley

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere