Københavner krydsede sig til odds 2838

Seks uafgjorte resultater forvandlede fem uafgjorte resultater til mere end 56.000 kroner for en indsats på en flad 20'er

Tysk jubel i Donetsk, hvor Dortmund to gange var bagud mod Shakhtar og alligevel kom hjem med 2-2. Ligeledes til glæde for en Oddset-spiller i Søborg. (Foto: AP/Efrem Lukatsky)
Tysk jubel i Donetsk, hvor Dortmund to gange var bagud mod Shakhtar og alligevel kom hjem med 2-2. Ligeledes til glæde for en Oddset-spiller i Søborg. (Foto: AP/Efrem Lukatsky)

Spil på uafgjorte resultater i ishockey kræver koldblodighed, og når man så udpeger sig tre af dem og kombinerer dem med yderligere to X'er i europæiske fodboldkampe og et i Skotland, så skal man også til at have en god portion held med sig for at ramme det hele.

Til gengæld er gevinsten også derefter, og derfor kunne en Oddset-spiller onsdag glæde sig over at have forvandlet en flad 20'er til en gevinst på små 57.000 kroner.

Vinderkuponen, der var indleveret hos Singh's Quick/Shop i Søborg, blev indledt med to tjekkiske og en russisk ishockeykamp og senere fulgt op med uafgjorte resultater i dagens to Champions League-kampe samt den enlige kamp i det skotske Premier League mellem Inverness og Kilmarnock.

Sidstnævnte skulle vise sig at blive en neglebidende affære, for Borja Perez udlignede først til slutfacit 1-1 for Kilmarnock i det sidste minut af den ordinære spilletid.

De seks kampe - spillet lige på:

Donbass Donetsk - CSKA Moskva [X] 3,75 (1-1)

Zlin - Sparta Prag 3,90 (1-1)

Kometa Brno - Plzen [X] 3,85 (2-2)

Real Madrid - Manchester United [X] 4,30 (1-1)

Shakhtar Donetsk - Dortmund [X] 3,35 (2-2)

Inverness - Kilmarnock [X] 3,50 (1-1)

Samlet odds: 2.838,82

Indsats: 20 kroner

Gevinst: 56.776,40 kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere