Lottomilliardær: Det kan ikke passe

Dave Honeywell var nærmest i chok, da han opdagede, at han havde vundet den næststørste gevinst i Virginia nogensinde

Dave og Nancy Honeywell fra Fredericksburg fik i nat overrakt den symbolske check på 217 millioner dollar. (Foto: AP/Clement Britt)
Dave og Nancy Honeywell fra Fredericksburg fik i nat overrakt den symbolske check på 217 millioner dollar. (Foto: AP/Clement Britt)

Det kan meget vel kræve et solidt helbred at vinde den store gevinst i lotto. Det kan i hvert fald komme som lidt af et chok.

Som det gjorde for Dave Honeywell, da han under en forretningsrejse i sidste uge opdagede, at han var rendt med en jackpotpulje på 217 millioner dollar i lottospillet Powerball.

En gevinst svarende til 1,2 milliarder danske kroner før skatter og afgifter.

Læs også:

Se også: Vandt milliardgevinst i lufthavn

- Jeg læste tallene fra venstre mod højre, og tænkte 'Det kan ikke passe'. Jeg kiggede på trækningdatoen for at være sikker på at det var den rigtige dato, og tænkte 'Det kan ikke passe'. Ret hurtigt begyndte min hænder at ryste helt vildt, forklarede Dave Honeywell, da han natten til fredag, dansk tid, blev præsenteret for pressen og overrakt en symbolsk check på den store gevinst.

Hans kone, Nancy, der også deltog i pressemødet, forklarede, at hun frygtede for sin mands helbred, da han ringede til hende for at fortælle om gevinsten.

- Han ringer til mig og siger, at hans hjerte er begyndt at slå igen, og jeg tænker, at han er blevet syg.

Det var han ikke for alvor. Sygt rig til gengæld.

Læs også:

Arizona Lottery-direktør Karen Bach er det tætteste amerikanerne ind til videre er kommet på vinderen fra Phoenix. Vedkommende har således valgt at forblive anonym. (Foto: AP/Ross D. Franklin) Spil nyheder - 10. dec. 2012 - kl. 11:20 Lottomilliarder gemt bag solskærm

Gevinsten er den næststørste i Virginia nogensinde, og sikrer ægteparrets økonomi resten af livet, selvom de har udsigt til at aflevere en betragtelig del af pengene til staten, og samtidig har bedt om at få alle pengene udbetalt på én gang frem for i rater over de næste 30 år.

Beslutningen om at få pengene på én gang betyder, at gevinsten ryger ned i 136 millioner dollar før skatter og afgifter. Det svarer til 760 millioner kroner.

Læs også:

Mark (t.v) og Cindy Hill (i midten) får overrakt den symbolske check på 293 millioner dollar. Når der er afregnet skatter og afgifter, så står de med en gevinst svarende til 1,1 milliarder danske kroner. (Foto: AP/Orlin Wagner) Spil nyheder - 1. dec. 2012 - kl. 11:47 Tillykke, I har lige vundet 1,1 milliard

Dave og Nancy Honeywell overvejer nu at forlade deres respektive jobs i det amerikanske forsvarsministerium, hvor de begge i forvejen har gået og frygtet lidt for fremtiden.

- Vi har været bekymrede for fyringer og besparelser, som vi kunne blive en del af, men den frygt er helt sikkert væk nu, forklarede Dave Honeywell til WJLA-TV.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere