United har fortsat odds imod sig

På trods af 1-1 på Santiago Bernabeu er Real Madrid stadig favorit til at gå videre

Danny Welbeck sikrede med sin scoring på Santiago Bernabeu et godt udgangspunkt for Manchester United, men englænderne er fortsat undertippede mod Real Madrid. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Danny Welbeck sikrede med sin scoring på Santiago Bernabeu et godt udgangspunkt for Manchester United, men englænderne er fortsat undertippede mod Real Madrid. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Der skal om ikke skrives historie, så i hvert fald graves ualmindeligt dybt i historiebøgerne for at finde den seneste gang, at Manchester United IKKE har været favoritter til at vinde en fodboldkamp på hjemmebane.

Det er således en noget usædvanlig situation, der venter det engelske tophold, når det om to uger gælder returkamp mod Real Madrid. Trods 1-1 i Madrid er spanierne favoritter til at vinde i Manchester, og således også favoritter til at gå videre.

Det selvom englænderne fik langt det bedste udgangspunkt med både uafgjort og udebanemål.

Læs også:

Se også: Mourinho: Det er stadig 50/50

Odds på Manchester United-sejr ligger i odds mellem 2,60 og 2,90, mens Real Madrid kan spilles til odds mellem 2,30 og 2,50. Når det gælder spil på, hvem der går videre, så ligger Manchester United i odds omkring 2,00, mens Real Madrid ligger i odds mellem 1,73-1,90.

- Der var marginaler til forskel på Bernabeu onsdag aften og i grunden kunne den kamp været gået begge veje. Hvad der taler for Real Madrid i Manchester er, at de ved, at dette er sidste udkald. Mesterskabet er væk og Copa del Rey er bare ikke det samme. Det er Champions League-succes – eller sæsonen er en fiasko og Mourinho sikkert historie i Madrid, forklarer pressechef Per Marxen fra Unibet, der er blandt dem, der lige nu har Real Madrid som smalle favoritter til sejren på Old Trafford.

- Offensiven fejler ikke noget og med desperationen lysende ud af øjnene, så er Real lille favorit til at vinde på Old Trafford.

Læs også:

Se også: Van Persie: Nu har vi fordelen

Der venter altså meget vel et drama på Old Trafford. Måske lig det, der blev leveret i 2000, hvor Real Madrid vandt 3-2 i Manchester efter uafgjort 0-0 i den første af de to kvartfinalekampe.

- Vi kan i hvert fald se frem til en offensiv slagudveksling, hvor det måske bliver det mindst ringe forsvar, der bliver udslagsgivende. Og at det bliver en CR7-faktor, der bliver afgørende. Det der tippet oddset til fordel for Madrid kunne være, at de i Cristiano Ronaldo har denne exceptionelle spiller, der kan afgøre en kamp på egen hånd.

- I øvrigt ligesom hans navnebror fra Brasilien gjorde det, da holdene mødtes på Old Trafford for ti år siden og Ronaldo scorede hattrick for Real Madrid.

De tre mål hjalp Real Madrid videre til semifinalerne, for selvom Manchester United vandt kampen med 4-3, så havde Real Madrid vundet det første opgør med 3-1.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere