I aften er han i farezonen igen

Jonas er bookmakernes store favorit til at ryge ud af 'X Factor'

30-årige Jonas fra København stod i farezonen i fredags og kan stå der igen i aften. Han er bookmakernes favorit til at blive stemt ud. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
30-årige Jonas fra København stod i farezonen i fredags og kan stå der igen i aften. Han er bookmakernes favorit til at blive stemt ud. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Jonas klare lige præcist skærene i sidste fredags 'X Factor', men han er ikke lige så heldig i aften. Det vurderer bookmakerne, der har gjort den 30-årige københavner til en meget klar favorit til at ryge ud efter aftenens live-optræden.

- Jonas må påtage sig favorit rollen til at forlade showet fredag. Ikke kun fordi han kom i fare-zonen sidst, men også for en usikker præstation med en kejtet fremtoning på TV, lyder vurderingen hos Michael Marcuslund fra NordicBet.

Meldingen er den samme hos kollegaerne hos Danske Spil og Unibet.

- Vi havde allerede op til sidste fredag vurderet, at Jonas var blandt udstemningskandidaterne, og han ligner en oplagt kandidat til at være i farezonen igen, konstaterer Peter Emmike, der er oddssætter hos Danske Spil.

- Der er ikke megen tålmodighed i det her, og man skal brænde igennem med det samme ellers er det ud. Ida Corr skal altså på overarbejde, hvis hun skal nå at polere den stjerne, som hun mener at se i Jonas, siger Unibets Per Marxen.

Hvem der kommer til at skulle stå i farezonen sammen med Jonas er bookmakerne heller ikke så uenige i. Næststørste udstemningsfavorit er Stephanie.

Det betyder også, at der er kommet væsentligt mere tro på den unge duo Anna og Lusanda, der var tippet til at ryge ud sidst, men kun er tredjestørst favorit i aften.

- De var aftenens største oplevelse. Fra at være forhåndsfavorit til at ryge ud først, vandt de uden tvivl mange fans med deres uskyldig fremtoning og flotte duet. Kan de vokse, som liveshowene skrider frem, lurer der en overraskende outsider, lyder det fra Michael Marcuslund.

I det hele taget synes grupperne i år at rumme langt mere potentiale end tidligere. På forhånd var der også stor opmærksomhed om boybandet Wasteland, der også kan ende med at nå langt i konkurrencen.

- De er utroligt svære at vurdere, for der har været og er fortsat meget hype omkring dem. De er i den grad en dark horse i år, lyder det fra Peter Emmike.

Stærkeste kort i finalefeltet er Amanda. Den 17-årige sangerinde fra Svogerslev uden for Roskilde, har en stor stjerne hos Blachman, og det samme har hun hos bookmakerne, der alle har hende som feltets klare vinderfavorit efter første live-optræden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere