Helt vild livetrippel til odds 825

Tysker spillede tre kampe og scorede saftig gevinst inden for en halv time

Pacos de Ferreira slog Braga og scorede samtidig på det helt rigtige tidspunkt for en tysk gambler. (Arkivfoto: Paulo Duarte/AP)
Pacos de Ferreira slog Braga og scorede samtidig på det helt rigtige tidspunkt for en tysk gambler. (Arkivfoto: Paulo Duarte/AP)

Et godt livespil kan være lige præcist det, der sikrer den ekstra spænding til en måske halvkedelig fodboldkamp, men at det også kan være en ualmindeligt givtig forretning kan en tysk Tipico-kunde fra Karlsruhe skrive under på efter at vedkommende i aftes ramte en trippel af de vilde.

Tre kampe lige på til odds 825, og med en indsats på ti euro (før afgift til den tyske stat), så sikrede det en gevinst på omkring 60.000 kroner.

Ganske godt gået for tre spil, der blev afviklet inden for en halv time.

To af kampene var fra den irsk/nordirske pokalturnering Sentanta Cup, hvor der blev stukket ud med små ti minutter igen af første halvleg. Først X ved halvleg i opgøret mellem Drogheda United og Portadown. Stillingen på det tidspunkt 2-1 til hjemmeholdet. Det blev kombineret med spil på 2 ved pausen i opgøret mellem Shamrock Rovers og Coleraine, hvor stillingen var 0-0. I begge kampe faldt de to nødvendige mål i de sidste minutter af halvlegen og udløste henholdsvis odds 10 og odds 15.

Kamp nummer tre var det portugisiske opgør mellem Sporting Braga og Pacos de Ferreira, hvor man kun var lige halvvejs i halvlegen og gæsterne foran 1-0, da den tyske gambler valgte at stikke ud på, at gæsterne også ville vinde den sidste halvdel af halvlegen. Altså her score flere mål end hjemmeholdet. Det sikrede Paolo Hurtado med sit mål nummer to i kampen.

Det gav odds 5,5.

De tre kampe spillet lige på:

Drogheda United FC - FC Portadown (1. halvleg) [X] 10,00 (2-2)
Spillet ved stillingen 2-1

Shamrock Rovers - Coleraine FC (1. halvleg) [2] 15,00 (0-1)
Spillet ved stillingen 0-0

Sporting Braga - FC Pacos Ferreira (hvem vinder resten af 1. halvleg) [2] 5,50 (0-2)
Spillet ved stillingen 0-1

Samlet odds: 825,00

Indsats: 10 euro (minus tysk afgift)

Gevinst: 7837,5 euro - svarende til cirka 58.500 danske kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere