TV: Han kan koste United mesterskabet

Premier League-magasinet: Dårlig nyt for United-fans - Betfreds ejer blander sig i mesterskabsstriden

Se Premier League-magasinet i tv-indslaget over artiklen

----------

Med et forspring på 12 point og et overskueligt resterende program i de sidste 12 runder er Manchester United så godt som sikker på endnu et engelsk mesterskab.

Irske Paddy Power er så sikre på Sir Alex Fergusons tropper, at de allerede inden Manchester Citys fadæse mod Southampton i weekenden udbetalte alle spil på United som mestre.

City-fans og alle dem, som hader United, kan imidlertid godt begynde at glæde sig. Britiske Betfred har nemlig valgt at følge trop og udbetaler nu i alt 300.000 pund til dem, som har satset på United.

Se dagens spilforslag:

Se også: Pokalfeber koster i Bradford

Betfreds ejer Fred Done er passioneret United-fan, men om nogen manden der kan forhekse yndlingsklubben.

For 15 år siden i 1998 valgte Fred Done som den første bookmaker nogensinde at udbetale tidligt på et mesterskab. På daværende tidspunkt var Manchester United 12 point foran Arsenal. Pr-stuntet kostede dog en halv million pund, da Arsenal med en slutspurt i de sidste tre måneder lige akkurat overhalede United.

I sidste sæson forsøgte han sig så igen. Syv kampe resterende - heriblandt et lokalderby på Etihad Stadium - og Manchester United var foran med fem point, da Fred Done udbetale i størrelsesordenen fem millioner kroner på United-mesterskab.

Den gik så heller ikke ...

Smider bukserne på Old Trafford
Egentlig havde den britiske betting-milliardær lovet aldrig at udbetale tidligt igen, men det løfte holdt han under en sæson.

- Vi er 12 point foran med 12 kampe igen. Vi kan ikke tabe i år. Jeg laver et stort løfte. Hvis United taber det i år, så tager jeg over til Old Trafford, smider bukserne og lader Sir Alex sparke mig bagi, lover Betfred-ejeren og United-tilhængeren Fred Done til de mange United-fans, der luftede deres utilfredshed på sociale medier over den tidlige udbetaling.

Lækre frisparksmål
Se interview med Betfreds karismatisk ejer i Premier League-magasinet over artiklen, hvor vi også viser rundens fem bedste mål. Se Gareth Bales perle af et mål på direkte frispark, og diskuter gerne, hvilket mål, du mener, er det bedste.

Vi analyserer også, hvordan Manchester Uniteds store forspring har påvirket spiludbyderne generelt. Hør blandt andet, hvorfor Danske Spil har valgt at lukke for spil på Manchester United som mestre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere