Spilekspertens bedste spil til i aften

Ekstra Bladets spilekspert har udset sig sine bedste spil til aftenens to kampe i Champions League

Zlatan Ibrahimovic kom ind fra bænken mod Bastia og scorede i fredags. Svenskeren er dermed oppe på 21 mål i 21 kampe for den franske klub. Han kan komme på tavlen igen i aften. (Foto: AP/Michel Spingler)
Zlatan Ibrahimovic kom ind fra bænken mod Bastia og scorede i fredags. Svenskeren er dermed oppe på 21 mål i 21 kampe for den franske klub. Han kan komme på tavlen igen i aften. (Foto: AP/Michel Spingler)

Ventetiden er forbi. Europas mest prestigefyldte klubturnering vender tilbage i aften med de første to af otte kampe i 1/8-finalerne.

I Glasgow tager Celtic imod Juventus, mens Mestalla i Valencia lægger græs til et besøg af nyrige Paris Saint-Germain. I begge tilfælde er det udeholdene, der har bookmakernes tillid, når det gælder den samlede sejr, men om de så også åbner med en sejr er en anden sag.

Ekstra Bladets spilekspert, Michael Winther-Rasmussen, er i hvert fald ikke klar til at stikke ud på udesejre i de to kampe.

- Det handler også om værdi i de odds, der tilbydes. Juventus er vel favorit, men værdien ligger faktisk snarere på, at de ikke vinder. Kampen i Spanien ser mere åben ud, og kan vel ret beset gå begge veje. Her er der nok mere interessant at se efter alternative spil som eksempelvis på Zlatan Ibrahimovic til at score, lyder det fra spileksperten, der på den baggrund udpeger to spil til aftenens kampe.

Celtic - Juventus (1-0) [1] 2,05 /Danske Spil

- Målt på kvalitet er der som sagt ikke den store tvivl om, at Juventus er favorit til at sende Celtic ud. Spørgsmålet er så om italienerne også vinder i den første kamp. Statistikken peger ikke i den retning. Celtic har kun tabt fire af de seneste 33 hjemmekampe i Champions League, og både FC Barcelona (2-1), Spartak Moskva (2-1) og Benfica (1-1) er kommet til kort i indeværende sæson.

Alene af den grund frister spil på udesejren ikke. Så ser det langt mere interessant ud med spil på Celtic til ikke at tabe. Spil på halvgarderingen belønnes med odds 2,05 hos Danske Spil, og det kan sagtens forsvare et udstik. Italienerne lever fint med uafgjort, for så at gøre arbejdet færdigt på hjemmebane.

Celtic sparede i øvrigt adskillige spillere i weekendens ligakamp og bør stille med friske ben. Juventus kunne ikke helt tillade sig samme luksus mod Fiorentina, men lod dog så alligevel et par stykker stå over. Det blev til sejr alligevel.

Valencia - Paris Saint-Germain (målscorer) [Ibrahimovic] 2,82 (efter kommission) /Betfair

- Det er et af de mere åbne opgør, hvor Paris Saint-Germain får det lille plus til at vinde samlet. Det bliver dog tæt, og det gælder formentligt også det første opgør. Franskmændene har haft fuldt fokus på dette opgør, hvorfor spillere stod over mod Bastia i fredags. Til gengæld er Valencia et hold, der har det med at stå stærkt mod de bedste.

Bookmakerne er helt enige i, at det ser tæt ud. Derfor ser det også mere interessant at spille Zlatan Ibrahimovic som målscorer. Det hører til sjældenhederne, at han udløser odds 2,82 til at komme på tavlen, og selv om der så også er tale om en svær kamp her, så skal svenskeren nok komme frem til afslutninger.

Han er noteret for 21 mål i 21 kampe for PSG i den franske liga, og har scoret i de fem seneste udekampe for holdet. Han noterer uden sammenligning flest afslutninger af alle på det franske mandskab med omkring fem i snit per kamp, og så tager han i øvrigt også holdets straffespark.

Man kan sagtens argumentere, at Zlatan ikke altid leverer på samme niveau i Champions League, og Valencia er en stærk modstander. Når det er sagt, så er spaniernes defensiv absolut til at tale med, og der skal være en værdi i odds 2,82 på mindst en enkelt træffer fra svenskeren.

Læs også spilforslaget:

Se også: Pokalfeber koster i Bradford

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere