Bookmakere: Danmark vinder nøglekampen i aften

Det danske ishockeylandshold fik planmæssig start på OL-kvalifikationen og høster stor tillid hos gamblerne

Danmark er i aften favorit til at tage sejr nummer to i OL-kvalifikationen. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)
Danmark er i aften favorit til at tage sejr nummer to i OL-kvalifikationen. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)

Det er noget af en nøglekamp, der venter det danske ishockeylandshold i aften, når det gælder kamp nummer to i OL-kvalifikationen.

Mens Danmark åbnede med en 2-0-sejr over Ukraine, så vandt aftenens modstander fra Slovenien med 4-2 over Hviderusland og dermed vil vinderen tage et stort skridt mod OL i Rusland.

Skal man tro både bookmakere og gamblere, så bliver der med rød-hvid-jubel i aften. Danmark er favorit til sejren til odds mellem 1,55 og 1,60, hvor odds endda faldet i takt med, at der er løbet penge ind på kampen. Troen på dansk succes i Vojens er simpelthen tårnhøj.

- Danmark bør være et stærkere hold, og med tanke på den opbakning de danske drenge med sikkerhed vil få i Vojens i aften, har vi dem da også som klare favoritter til at klare skærerne. Vores kunder har ligeledes stor tro på de danske drenge, og vi har faktisk set os nødsaget til at sænke odds på dansk sejr, grundet flere relativt tunge indskud på Danmark, forklarer Thomas Holm fra Betsafe.

Helt præcist er 92 procent af indsatserne sat på dansk sejr. Ganske markant taget i betragtning, at det danske landshold trods alt ikke overbeviste stort mod Ukraine, og Slovenerne for deres del leverede en artig overraskelse mod Hviderusland, der på forhånd var udpeget som Danmarks største konkurrent i kampen om OL-billetten.

- Men sejren var dog stadig forholdsvist komfortabel, og det var tydeligt at se, at det danske hold ikke spillede sig helt ud, konstaterer Thomas Holm fra Betsafe.

[[[[[[[[[[[[[[[[[

Programmet for denne uges kvalifikation til vinter-OL i russiske Sochi næste år:

Torsdag 7. februar
16.00 Hviderusland-Slovenien 2-4
20.00 Danmark-Ukraine 2-0

Fredag 8. februar
17.00 Hviderusland-Ukraine 6-0
21.00 Danmark-Slovenien 1-2

Søndag 10. februar
14.00 Slovenien-Ukraine
18.00 Danmark-Hviderusland

Kun det bedste hold går videre til OL. Alle Danmarks kampe vises direkte på TV3 Sport.

]]]]]]]]]]]]]]]]]
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere