Se det er en lottogevinst

En enkelt lottospiller i den amerikanske delstat Virginia rendte med jackpotpulje svarende til 1,2 milliarder danske kroner

217.200.000 dollar var der på højkant i onsdagens Powerball-trækning. Et sted i Virginia sidder der nu en med den kupon, der udløste hele gevinsten. (Screendump: Youtube/NCedulottery)
217.200.000 dollar var der på højkant i onsdagens Powerball-trækning. Et sted i Virginia sidder der nu en med den kupon, der udløste hele gevinsten. (Screendump: Youtube/NCedulottery)

Mens de danske lottospillere i aftes krydsede fingre for at slå kløerne i en solid tocifret milliongevinst i onsdagslotto, så blegnede det fuldstændigt i forhold til det, der blev drømt om i USA.

217 millioner dollar - svarende til 1,2 milliarder kroner - var i nat - dansk tid - på højkant i en jackpotpulje i lottospillet Powerball.

Læs også:

Se også: Superpuljen har vokseværk

Hvad der ikke lykkedes i Danmark, hvor ingen fik forløst superpuljen, skete på den anden side af Atlanten, hvor der nu er en enkelt kupon, der har forvandlet en lottospillers liv for altid.

Den enlige vinder, der havde købt vinderkuponen i delstaten Virginia, skal nu beslutte sig for, hvorvidt gevinsten skal udbetales på én gang eller i rater over de næste 29 år.

Læs også:

Arizona Lottery-direktør Karen Bach er det tætteste amerikanerne ind til videre er kommet på vinderen fra Phoenix. Vedkommende har således valgt at forblive anonym. (Foto: AP/Ross D. Franklin) Spil nyheder - 10. dec. 2012 - kl. 11:20 Lottomilliarder gemt bag solskærm

Normalt vælger amerikanske lottovindere den første model, selvom det betyder, at der skal afregnes en større sum af pengene i skatter og afgifter, der er forskellig fra delstat til delstat. Således ender den enlig vinder i Virginia med at få små 100 millioner dollar - svarende til godt en halv milliard danske kroner - hvis hele gevinsten skal komme til udbetaling på én gang.

Læs også:

Se også: To deler rekordpulje på 3,3 milliarder

Der er endnu ikke offentliggjort nærmere detaljer om vinderen eller kuponen, men det vil der komme. Modsat flere andre amerikanske delstater, så kan en vinder i Virginia ikke vælge at være anonym.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere