Bookmakere: Dansk oprejsning i aften

Ishockeylandsholdet kan genrejse den danske stolthed med sejr i OL-kvalifikationen i aften

Nichlas Hardt og holdkammeraterne på det danske landshold kan i dag tage første skridt mod OL. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)
Nichlas Hardt og holdkammeraterne på det danske landshold kan i dag tage første skridt mod OL. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)

Skuffelsen fra VM-finalen i håndbold var knapt ude af kroppen, før Morten Olsen og det danske fodboldlandshold onsdag aften leverede en næsten historisk dårlig indsats og tabte 0-3 til Makedonien.

I aften er det så op til det danske ishockeylandshold at stive den vaklende danske stolthed af, når det tager hul på kvalifikationen til vinter-OL i russiske Sochi i 2014.

Det sker med et gruppespil på hjemmebane, og i rollen som klar favorit til at sikre sig den første OL-billet nogensinde.

- Selvom de danske NHL-spillere ikke deltager i kvalifikationskampene, så har Danmark stadig den stærkeste trup af de fire lande. Ved de seneste slutrunder har vi vist, at vi kan spille lige op med flere af de store nationer. Derudover forventer vi, at arenaen i Vojens kommer til at koge. De danske drenge vil simpelthen blive båret frem, konstaterer Thomas Holm, oddssætter i Betsafe.

I aften åbner det danske ishockeylandshold mod den formodet svageste modstander i kvalifikationen, Ukraine. Allerede her skal det danske landshold leve op til høje forventninger.

Bookmakernes odds på dansk sejr ligger mellem 1,40 og 1,50.

I OL-kvalifikationsgruppe F's anden kamp er Hviderusland favorit til at slå Slovenien. Hviderusserne er udpeget som Danmarks værste konkurrent i spillet om en OL-billet, og der kan dermed være lagt op til en yderst interessant finale, når netop Hviderusland og Danmark på søndag tørner sammen i den sidste kamp i kvalifikationen.

[[[[[[[[[[[[[[[[[

Programmet for denne uges kvalifikation til vinter-OL i russiske Sochi næste år:

Torsdag 7. februar
16.00 Hviderusland-Slovenien 2-4
20.00 Danmark-Ukraine 2-0

Fredag 8. februar
17.00 Hviderusland-Ukraine 6-0
21.00 Danmark-Slovenien 1-2

Søndag 10. februar
14.00 Slovenien-Ukraine
18.00 Danmark-Hviderusland

Kun det bedste hold går videre til OL. Alle Danmarks kampe vises direkte på TV3 Sport.

]]]]]]]]]]]]]]]]]
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere