Nogen har lige vundet 15 millioner kroner

Trumfpuljen i lotto endelig forløst, og sikrer en af fire nye lottomillionærer en ekstra bonus på 11 millioner kroner

Lørdagens lottotrækning udløste fire nye millionærer, hvor en af dem har ekstra god grund til at juble. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)
Lørdagens lottotrækning udløste fire nye millionærer, hvor en af dem har ekstra god grund til at juble. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)

Ikke at 4,1 millioner kroner er en dårlig lottogevinst, men for en enkelt af lørdagens indehavere af en kupon med syv rigtige vindertal, blegner det fuldstændigt. Vedkommende kombinerede således vinderrækken med klør konge, hvorfor vedkommende også tog Trumfpuljen på 11 millioner kroner og dermed blev godt 15 millioner kroner rigere.

Danske Spil har endnu ikke offentliggjort hvor vinderkuponen er købt. Det samme gælder de tre andre kuponer, der også havde syv rigtige vindertal, men altså ikke den rigtige trumf.

Måske er der derfor en rigtig god grund til lige at få tjekket tallene, hvis du har en kupon liggende i pungen, handskerummet eller baglommen ...

Læs også:

Se også: Bare rolig, millionpuljen er der endnu

Med udbetaling af trumfpuljen lykkedes det endelig at forløse en af de store jackpotpulje, der har gjort denne uge til noget helt særligt for lottospillerne. I onsdags klarede Superpuljen i onsdagslotto sig videre til endnu en uge, hvilket betyder potentielt 80 millioner kroner til en enlig vinder i næste uge, fredag fulgte Eurojackpot op med en lang næse, hvorfor der her er 114 millioner på højkant i næste uge og lørdag kunne jokeren så for anden gang i denne uge drille alle og lægge yderligere penge i puljen.

Jokeren-puljen lyder nu på 38 millioner kroner og begynder dermed også at ligne en potentiel rekordgevinst. Den største gevinst, der er vundet i Danmark lyder fortsat på 38,6 millioner kroner og blev sat i lotto i 2008. En enlig gevinstrække vil med sikkerhed klemme sig ind blandt de tre største nogensinde.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen