Lottoklub kæmper videre: Det er en konspiration

En gruppe ansatte hos McDonalds i Baltimore mener stadig, at de har vundet gigantgevinst i Mega Millions

Mirlande Wilson stod frem og afslørede, at hun havde vundet en del af den rekordstore pulje i Mega Millions, men kunne senere ikke fremvise vinderkuponen. Nu mener hendes tidligere kollegaer, at der er tale om en konspiration. (Foto: Sara Brumfield/AP)
Mirlande Wilson stod frem og afslørede, at hun havde vundet en del af den rekordstore pulje i Mega Millions, men kunne senere ikke fremvise vinderkuponen. Nu mener hendes tidligere kollegaer, at der er tale om en konspiration. (Foto: Sara Brumfield/AP)

De 14 McDonalds-ansatte, der troede, at de havde vundet en del af den rekordstore jackpotpulje på 656 millioner dollar i det amerikanske lottospil Mega Millions i foråret, er på ingen måde overbevist om, at de aldrig var i nærheden af at vinde.

Nu mener de, at der er tale om en konspiration, som deres tidligere kollega Mirlande Wilson står bag. Hun gik i starten af april frem og sagde, at hun var indehaver af den ene af de tre vinderkuponer, der eksisterede. Hun sagde samtidig, at det var en kupon hun havde købt til sig selv og ikke som del af den lottoklub, som hun havde sammen med kollegaerne på McDonalds.

Hun evnede dog ikke at fremvise kuponen, og senere kunne tre ansatte på en skole så afsløre, at de havde kuponen, og var de retmæssige vindere.

Læs også:

Se også: Lyver hun sig til lotto-milliard?

Her kunne sagen om milliardgevinsten så være endt, men de ansatte på McDonald har ikke givet op. De har lagt sag an mod Mirlande Wilson, som de mener er godt i gang med at føre alle bag lyset.

De mener simpelthen, at Wilson og hendes advokat har hyret de tre skoleansatte til at stå frem som vindere, således at hun slipper for at skulle dele gevinsten med nogen.

En af hendes kollegaer, Dominique Gourdet, der også var hendes kæreste i foråret, har skrevet under på, at han flere gange hørte Mirlande Wilson fortælle, at lottoklubben havde vundet og set, at hun havde et billede af vinderkuponen på sin mobiltelefon.

Læs også:

Se også: Skolelærere vandt milliardgevinst

Wilson skulle efterfølgende have fortalt Gourdet, at hun betalte de tre skoleansatte en million dollar hver for at være del af konspirationen. Hendes advokat fik det dobbelte for at hjælpe med det praktiske og så ellers tie stille med det.

- Hun sørgede for, at andre kunne komme og modtage pengene, som om de havde vundet, men i virkeligheden havde hun vinderkuponen, og i sidste ende skulle hun have alle pengene, forklarer Gourdet i søgsmålet.

Læs også:

Se også: Lotto-fantast slipper for retssag

Wilson afviser anklagen blankt.

- Det er ikke sandt. Der er ikke mere i den sag, siger hun til Baltimore Sun og afviser ellers at udtale sig yderligere.

Lottomyndighederne i Maryland afviser også, at der skulle være uregelmæssigheder i forbindelse med præmieudbetalingen og fastholder, at de tre skoleansatte er de helt rigtige vindere.

Der er ikke sat dato på, hvornår en dommer skal forholde sig til søgsmålet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen