Bare rolig, millionpuljen er der endnu

Finne var ene om at have alle seks rigtige vindertal i onsdagslotto, men Superpuljen vokser videre

Ingen ramte Superpuljen onsdag aften, og dermed er der potentielt 80 millioner kroner til en enlig vinder i næste uge. (Foto: Danske Spil)
Ingen ramte Superpuljen onsdag aften, og dermed er der potentielt 80 millioner kroner til en enlig vinder i næste uge. (Foto: Danske Spil)

Har du krøllet din lottokupon sammen, og ærgret dig over, at ikke nok med at du missede førstepræmien i onsdagslotto, så var forsvandt de godt 12 millioner kroner også ud af Danmark.

Så tag det helt roligt, for den heldige finske vinder af pengene fik ikke fingre i Superpuljen, der dermed er oppe på svimlende 73 millioner kroner i næste uge. Det giver potentielt en samlet førstepræmiepulje på 80 millioner kroner, når førstepræmiepuljen kommer oven i.

Det skal nok lokke lidt flere end normalt til lottoforhandlerne.

Superpuljens størrelse kan således mærkes på omsætningen på Onsdagslotto, der ellers normalt lever i skyggen af lørdagstrækningen.

- Vi har oplevet en stigende omsætning de seneste uger, hvor der så også har været ekstra lodtrækning om seks gange en million kroner. Det var der ikke i aftes, men alligevel var omsætningen stor, så Superpuljens størrelse har betydning, forklarer kommunikationsmedarbejder hos Danske Spil, Morten Hedegaard.

Det samme kan siges om joker-spillet. Her er omsætningen også stigende i takt med puljens vokseværk. Den blev heller ikke udløst i aftes, hvilket betyder, at der på lørdag spilles om 37 millioner kroner. Samtidig er der 16,3 millioner kroner i lotto-trækningen med en kontant bonus på 11,1 million kroner, hvis man også udløser trumfpuljen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen