FCN-nederlag kostede bookmakere dyrt

Da Chelsea cementerede deres sejr i Parken med tre mål i det sidste kvarter og udløste det årets største tab hos Danske Spil

Chelsea satte trumf på i slutfasen i Parken, og endte med at besejre FC Nordsjælland med 4-0. Det kostede Danske Spil dyrt. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Chelsea satte trumf på i slutfasen i Parken, og endte med at besejre FC Nordsjælland med 4-0. Det kostede Danske Spil dyrt. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Det blev en af de kampe, der virkelig gør ondt. 0-4 i Parken, da FC Nordsjælland mødte Chelsea, og en ørefigen til bookmakerne, der efterfølgende stod til en stor udskrivning.

Blandt andet Danske Spil, der tabte 8,4 millioner kroner til de danske Oddset-spillere, da dommer Marijo Strahonja fløjtede for sidste gang i aftes. Årets største tab på en kamp.

- Vi stod faktisk til et plus ind til det sidste kvarter, hvor Chelsea scorede tre gange. Havde Joshua Johns stolpeskud i stedet sikre 1-1 eller havde FC Nordsjælland kun tabt med et enkelt mål, så havde vi jublet, forklarer oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier.

Ud over spil på Chelsea-sejr, så havde mange spillet på både storsejr og på resultater som 2-0, 3-0 og 4-0, hvilket alt sammen nu gør ondt på spilleselskabet.

Ikke mindst live blev der omsat på de nævnte resultater, og derfor blev det en af de rigtigt dyre live-kampe, selvom omsætningen er lidt mindre.

- Man kan roligt sige, at vi var rigtigt glade i 75 minutter, men i den grad fik armene ned, forklarer Jan Trier.

Også andre bookmakere måtte til lommerne efter Chelsea-sejren.

- Det var den klart mest spillede kamp hos os i aftes - og den blev dyr, men ikke så dyr som frygtet, for vi havde også modtaget en del spil på Chelsea til at vinde med præcist ét mål og under 2,5 mål. Faktisk ville det have været dyrere for os, hvis ikke Chelsea havde scoret så mange mål til sidst, forklarer pressechef hos Unibet, Per Marxen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen