Bookmaker: Auri er brandvarm ... som fyringskandidat

Vestegnens fodboldhold er endelig favorit ... desværre er det til at rykke ned og træner Auri Skarbalius sidder på Superligaens yderste trænermandat

Auri Skarbalius er favorit til at blive den næste Superliga-træner, der forlader jobbet i utide. Samtidig er Brøndby hos i hvert fald én bookmaker nu at regne for nedrykningsfavorit. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Auri Skarbalius er favorit til at blive den næste Superliga-træner, der forlader jobbet i utide. Samtidig er Brøndby hos i hvert fald én bookmaker nu at regne for nedrykningsfavorit. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Det kan godt være, at der står investorer klar i kulissen, og sportschef Ole Bjur har fredet træner Auri Skarbalius, men det løfter ikke troen på en nært forestående oprejsning for Brøndby.

Læs også:

Se også: Bjur freder Auri: Han er den rigtige mand

Faktisk er klubben fra Vestegnen ude i en nedtur, der meget vel kan ende med at koste nedrykning. Det spår bookmakeren Ladbrokes, der hverken tror Brøndby eller Auri Skarbalius er langtidsholdbar i den bedste fodboldrække.

- Det er klart, én sejr i elleve kampe taler sit tydelige sprog. Derudover er den vigtigste spiller for holdet, Michael Krohn-Dehli, taget til Spanien, Mike Jensen smutter efter alt at dømme til nytår og cheftræner Auri Skarbalius virker på ingen måde, som en mand der kan formå at vende skuden, konstaterer Ladbrokes danske landechef, Richardt Funch.

Ladbrokes har odds 2,00 på Brøndby og Esbjerg som nedrykkere, og ser dermed de to hold som mest oplagte nedrykningskandidater. Silkeborg følger lige efter til odds 2,25.

Hos Bet365 og Betsafe er der lidt mere tro på Brøndby, da både Esbjerg og Silkeborg ligger et nøk foran i feltet, når det gælder nedrykning. Til gengæld har man hos Betsafe helt mistet troen på Auri Skarbalius (odds 2,00), der sammen med FC Midtjyllands Glenn Riddersholm (odds 2,25)er favoritter til at få sparket.

Læs også:

Se også: Brøndbyfans raser: Fyr Auri

Og det kan komme til at gå stærkt. Auri er således tippet til at ryge ud inden årsskiftet.

Betsafe giver odds 1,33 på at Auri er fortid inden 1. januar 2013 og odds 3,00 på at han fejrer nytår som Brøndby-træner.

- Auri er en indlysende kandidat til Superligaens første fyring, men efter vores vurdering bør han ikke være en meget større favorit end Riddersholm. Det koster penge at fyre og hyre trænere, og Brøndby er ikke i en position, hvor de bare kan plukke trænere fra øverste hylde. Derfor vil de nok give Auri længere snor end sædvanligt. Samme scenario er ikke til stede i Midtjylland. Her sidder Riddersholm efterhånden yderligt, og et nederlag til Randers på søndag kunne meget vel skubbe ham det sidste stykke ud over kanten, siger Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsafe.

kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen