Indian summer for spileksperten

September gav solidt overskud på bundlinjen for de daglige spilforslag fra ekstrabladet.dk's spilekspert

Fest og farver i Frankfurt, da Eintracht Frankfurt slog Freiburg. Det rundede samtidig september af med endnu et flueben for Ekstra Bladets spilekspert. (Foto: AP/Michael Probst)
Fest og farver i Frankfurt, da Eintracht Frankfurt slog Freiburg. Det rundede samtidig september af med endnu et flueben for Ekstra Bladets spilekspert. (Foto: AP/Michael Probst)

Efteråret er over os, men solen skinner fortsat på spilforslagene fra vores spilekspert Michael Winther-Rasmussen. September blev således årets næstbedste målt på tilbagebetalingsprocent.

Han præsenterede 43 spilforslag hen over måneden og endte med en tilbagebetalingsprocent på 114. Det vil sige 14 kroner i overskud på hver spillet 100-kroneseddel.

Læs dagens spilforslag:

Se også: GAIS synes helt fortabt

- Det er et fint facit, og da i særdeleshed i lyset af en lidt tung start på måneden, hvor seks af de første ni spil var missere, forklarer Michael Winther-Rasmussen, der derfor også minder om, at et spilregnskab altid skal vurderes ud fra en større periode.

- Der vil altid være perioder, hvor tingene tipper den forkerte vej. Det afgørende er, at der er overskud på den lange bane. Derfor er det faktisk endnu mere opløftende, at facit for hele 2012 er en tilbagebetalingsprocent på 106, hvis man ser isoleret på de daglige spilforslag, forklarer spileksperten.

Få spilforslagene direkte på mail:

Se også: Spilforslag direkte til dig

Det skal dermed også med i betragtning, når man ser på kollegaen Betwitchs regnskab for september. Spileksperten, der fokuserer på tennis, havde en trist måned, der landede helt nede på 66 procent. Til gengæld ligger den samlede tilbagebetalingsprocent for 2012 på 100, og dermed er der om ikke andet balance i regnskabet inden årets tre sidste måneder.

Vores nye NFL-ekspert ramte to af fire kampe i nat, og han har efter to weekender åbnet sin konto med en tilbagebetalingsprocent på 95.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen