Dødt løb i 'Vild med dans'

Bookmakerne har mere end vanskeligt ved at udpege en favorit i 'Vild med dans'

Udskilningen er i fuld gang, men bookmakerne har mere end svært ved at peget på en klar favorit i 'Vild med dans'. (Foto: Mogen Flindt/Polfoto)
Udskilningen er i fuld gang, men bookmakerne har mere end svært ved at peget på en klar favorit i 'Vild med dans'. (Foto: Mogen Flindt/Polfoto)

Det begynder at ligne et drama på dansegulvet i årets udgave af 'Vild med dans'. Fra at have en klar favorit i svømmepigen Jeanette Ottesen er der nu tale om et større felt af bejlere til dansetronen.

I hvert fald hvis man skal tro bookmakerne. Mest markant udtrykt hos den største af slagsen i Danmark, Danske Spil, hvor fire par nu rangeres fuldstændigt lige.

Jeanette Ottesen/Marc Christensen, Louise Mieritz/Silas Holst, Louise Spellerberg/Mads Vad og Camilla Bendix/Michael Olesen er alle sat til odds 3,50 som vinder af dansedysten.

- Det er uhyggeligt tæt, fordi der er noget, der taler for hver af dem. Camilla Bendix og Louise Spellerberg har overrasket os positivt på dansegulvet, spillerne sætter fortsat deres penge på Jeanette Ottesen og så er Silas Holst et stærkt trumfkort for en ligeledes godt dansende Louise Mieritz, forklarer oddssætter Jan Trier.

Faktisk synes bookmakerne at have svært ved at vurdere om dansekundskaber eller popularitet skal vægtes mest.

- På den ene front har vi Spellerberg og Ottesen, der med charme og store smil vinder mange hjerter, mens de to bedre dansere Mieritz og Bendix klart får stemmerne, fordi de rocker på dansegulvet, konstaterer oddssætter hos Nordicbet, Michael Marcuslund.

Også hos kollegaerne fra Unibet har man nu svært ved at pege på en klar favorit.

- Det bliver meget tættere end vi havde troet på forhånd, forklarer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

- Vi modtog, før programmet gik i luften, massive indsatser på Jeanette Ottesen, men nu ser det helt anderledes ud. Nu fordeler de sig på flere deltagere, og specielt Camilla Bendix er for alvor begyndt at få sportsbetterne på sin side.

Ud af favoritfeltet er røget Saseline Sørensen, der dog ikke nødvendigvis skal regne med at komme i farezonen i aften. Bookmakerne ser her igen bokseren Anders Krogh Jørgensen, Rasmus Nøhr og Joakim Ingversen som mest oplagte kandidater.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen