Tredje milliongevinst: Nordens heldigste lottofamilie

Norsk familie har scoret den tredje millionpræmie på bare seks år. De lotto-ansvarlige er målløse.

Nordens - hvis ikke verdens - mest heldige lottofamilie bor i Norge. Nu har de tre gange hjemtaget en milliongevinst. (Foto: Norsk Tipping)
Nordens - hvis ikke verdens - mest heldige lottofamilie bor i Norge. Nu har de tre gange hjemtaget en milliongevinst. (Foto: Norsk Tipping)

Endnu et lykketræf har ramt en familie fra Bergen, som i weekenden fik føjet en ny millionær til stamtræet.

Den 19-årige søn vandt 12 millioner norske kroner i Lotto, og det er tredje gang på blot seks år, at familien snupper en stor gevinst i det norske lotteri.

For tre år siden vandt søsteren 8,2 millioner norske kroner, og tre år tidligere snuppede faderen en pengepræmie på 8,4 millioner norske kroner.

Læs også:

Arbejdsløs vandt milliongevinst - igen

Kommunikationsrådgiver Roar Jødahl fra Norsk Tipping er helt forbløffet over familiens held.

- Jeg husker historien, da søsteren vandt, efter at faderen havde vundet. Jeg må knibe mig i armen nu, hvor hendes bror vinder, fortæller han til Bergens Tidende.

Roar Jødahl forklarer, at der i årenes løb har været flere utrolige Lotto-historier. Men Fætter Højben-familien fra Bergen slår alt.

- Der har før været personer, som har vundet to gange, og forskellige andre tilfælde, hvor samboende har vundet. Men det her må være unikt og beviser bare, at alt er muligt, siger han.

Bliver boende hjemme
Den 19-årige millionær tager selv den store pengegevinst med ro. Han arbejder som lærling ved et lokalt energiselskab og har ingen planer om at stoppe.

- Jeg har egentlig lidt dårlig samvittighed med at vinde så mange penge, for der er sikkert nogen, der har mere brug for pengene end mig, siger han til Bergens Tidende.

Trods sin svulmende bankkonto har den 19-årig nordmand heller ingen planer om at købe en ny bil, selvom den nuværende er 11 år gammel. Bilen vil han beholde, til den ikke længere virker.

Millionæren bliver også stadig boende hjemme hos mor og far, fortæller han til avisen.