Han knockoutes i aften

Hasteindkaldte Anders Krogh Jørgensen bliver den næste, der ryger ud af 'Vild med dans', spår bookmakerne

Anders Krogh Jørgensen havde ikke lang tid til at forberede sig inden han blev kastet ud på dansegulvet, og netop den manglende tid i øvelokalet er en ekstra udfordring for bokseren. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Anders Krogh Jørgensen havde ikke lang tid til at forberede sig inden han blev kastet ud på dansegulvet, og netop den manglende tid i øvelokalet er en ekstra udfordring for bokseren. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Han kom med på et sent afbud fra Thomas Bo Larsen, men sværvægtsbokseren Anders Krogh Jørgensen kommer ikke til at gå tiden ud i 'Vild med dans'.

I aften ryger han ud, vurderer bookmakerne, der over en kam har bokseren som storfavorit til afsked med danseprogrammet i aften. Hos Ladbrokes og NordicBet topper bokseren som udstemt til odds 2,00, mens Danske Spil følger lige efter med odds 1,80.

- Det er der flere gode grunde til, konstaterer oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier.

- For det første, så var han - og Rasmus Nøhr - dårligste danser på gulvet i første omgang, hvilket naturligvis skyldes, at han har haft meget kortere tid at træne i end alle de andre.

- For de andet, så fik han formentligt en hel del sympati-stemmer sidste gang, fordi han blev kastet så hovedkuls ind i det. Det får han ikke nødvendigvis igen.

- Og for det tredje, så må man sige, at han ikke har den vigtige kendiseffekt. Han er ikke kendt af den almindelige danskere på forhånd, og han var for nervøs til rigtigt at brænde igennem sidste fredag, siger Jan Trier, der derfor ikke bliver overrasket, hvis bokserens optræden i 'Vild med dans' bliver kortvarig.

Så vil det være langt mere uventet, hvis svømmeren Jeanette Ottesen kommer i farezonen. Hun var den deltager, der blev spillet mest på som vinder, inden konkurrencen gik i gang, og er fortsat feltets mest populære, når der skal stikkes penge ud.

- Vi modtager stadig de største indskud på Jeanette Ottesen, og det også nu, hvor alle danserne har været på gulvet. Hun må derfor betegnes som den øjeblikkelige favorit til at vinde, siger Jan Trier.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen