Louise overraskede bookmakerne

Rykker frem blandt favoritterne til at vinde 'Vild med dans'

Louise Mieritz og Silas Holst overraskede positivt for en uge siden. (Foto: Mogens Flindt)
Louise Mieritz og Silas Holst overraskede positivt for en uge siden. (Foto: Mogens Flindt)

Før premieren på denne Vild med dans-sæson var bookmakerne overladt til gætterier, når de skulle udpege favoritterne, så før sæsonens andet program har odds fået en overhaling.

En deltager skiller sig ud ved samtlige spilleselskaber. Fra en vurdering som blød mellemvare er Louise Mieritz raslet ned i odds og er nu blandt top-favoritterne til den samlede sejr.

- Louise Mieritz kunne finde ud af at danse. Som vi har set det før med skuespillerne, har de prøvet at stå på en scene, så det falder nemmere for dem. Samtidig har hun en rutineret makker i Silas Holst. De skal nok komme langt, lyder vurderingen fra oddssætter Peter Emmike fra Danske Spil.

Hos konkurrenten NordicBet indtager skuespillerinden nu favorit-rollen lige foran håndbold-pigen Louise Svalastog Spellerberg.

- Vi havde fået nys om, at Louise Mieritz gik på danseskole som barn, så hun var vores fjerdestørste favorit før det første program, men sammen med Louise Spellerberg imponerede hun mest. Og så ser Spellerberg brandgodt ud, det skal hun nok hente nogle nemme stemmer på, konstaterer Michael Marcuslund fra NordicBet.

Charme er Jeanettes største talent
Svømmeren Jeanette Ottesen er den deltager, som spillerne har satset klart flest penge på som vinder. På dansegulvet imponerede hun dog ikke oddssætterne.

- Hendes dansekunskaber gør hende ikke til favorit. Men til gengæld er hun den mest charmerende deltager, og så har hun folkelig appel, siger Michael Marcuslund.

I den skuffende ende finder man en trobadur, som er gået fra favorit til outsider.

- Rasmus Nøhr var ikke så velkørende, som vi havde håbet på. Vi lagde ud med at have ham som næststørste favorit. Det er han ikke længere, siger Peter Emmike om sangeren, der nu findes i den tunge ende af dansefeltet.

For tidligt at dømme folk ude
Alt afhængig af spiludbyder giver favoritterne tre til fem gange pengene. Oddsene får dog med garanti endnu en justering efter fredagens program, for spilleselskaberne har endnu ikke kunnet danne indtryk af deltagerne fulde potentiale.

- Det er svært at danne sig en mening ud fra bare én dans, siger Peter Emmike.

Umiddelbart er der ikke den store fidus til Thomas Bo Larsens afløser, bokseren Anders Krogh Jørgensen. NordicBet er som de eneste tidligt ude med odds og placerer ham nederst i feltet.

1 af 2 Louise Spellerberg spås også gode chancer af bookmakerne efter hendes overbevisende debut. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Louise Mieritz og Silas Holst overraskede positivt for en uge siden. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen