FCK tippes til succes

Bookmakerne giver FC København gode muligheder for at gå videre fra gruppespillet i Europa League

Johan Wiland og holdkammeraterne i FC København kan godt være tilfredse med lodtrækningen til Europa League. (Foto: Mikkel Tariq Khan/Polfoto)
Johan Wiland og holdkammeraterne i FC København kan godt være tilfredse med lodtrækningen til Europa League. (Foto: Mikkel Tariq Khan/Polfoto)

Der er god grund til smil hos FC København efter fredagens lodtrækning til gruppespillet i Europa League, for rent sportsligt står københavnerne med gode muligheder for at komme videre.

Det vurderer bookmakerne, der alle placerer FC København som favorit til at nå blandt de to bedste sammen med Stuttgart, der er gruppens helt klare favorit.

- Spiller FCK op til det niveau, de viste mod Club Brügge og Lille, bør denne gruppe være en løsbar opgave for dem, siger pressechef i Unibet, Per Marxen.

Ud over Stuttgart tæller gruppen rumænske Steaua Bukarest og norske Molde.

- På papiret er Stuttgart den vanskeligste opgave - ikke mindst fordi William Kvist jo helt sikkert kan fortælle sin nye cheftræner Bruno Labbadia alt det, han har behov for at vide om FCK. Steaua Bukarest er et godt stykke fra fordums storhed, mens Molde, under deres succestræner Ole-Gunnar Solskjær, nok har udviklet sig til en magtfaktor i norsk fodbold, men ikke desto mindre bør være et niveau under FC København, vurderer Per Marxen.

Hos Unibet gives odds 1,70 på at FC København nummer første- eller andenpladsen i gruppen. Hos Betsafe ligger man en tand højere med odds 1,82 på kvalifikation fra gruppespillet mod odds 1,90 på at det ikke lykkes.

- FCK kom i en rimelig tilforladelig gruppe, og vi anser det da også for ret sandsynligt at de går videre. De bør være bedre end hold som norske Molde og rumænske Steaua Bukarest. Stuttgart er naturligvis en lidt anden størrelse, men på en god dag bør de sagtens kunne spille lige op med dem. FCK har desuden vist klar fremgang under den nye mand ved roret ; Ariel Jacobs, siger oddssætter hos Betsafe, Thomas Holm.

Også hos Ladbrokes er FC København vurderet til at være næstbedste mandskab i gruppe E

Går FC København videre fra gruppespillet?

Se resultat

Går FC København videre fra gruppespillet?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen