Lottomilliardær hjælper handicappet pige

Fire-årige Isabel Wallis skal til USA for at blive opereret på Euromillion-vinderes regning

Colin og Chris Weir vandt sidste år 1,4 milliarder kroner i EuroMillions og bruger en del af pengene på velgørenhed. (Foto: AP/Andrew Milligan)
Colin og Chris Weir vandt sidste år 1,4 milliarder kroner i EuroMillions og bruger en del af pengene på velgørenhed. (Foto: AP/Andrew Milligan)

Pengene samler ikke støv hos ægteparret Colin og Chris Weir, der sidste år vandt 1,4 milliarder kroner i Euromillions. De har blandt andet hjulpet naboens gravide datter til en bolig, betalt for en lukningstruet hjuldamper, puttet penge i et lokalt kunstmuseum, betalt en ny benprotese til en kræftramt dreng, der faldt med OL-faklen og klaret gælden for en lille, lokal fodboldklub.

Læs også:

ol2012 - 1. aug. 2012 - kl. 20:55 Faldt med OL-faklen: Nu får han nyt ben

Nu kan en handicappet pige se frem til en operation i USA.

Det skriver avisen Daily Record.

Læs også:

Se også: Rekordvinder læste 400 tiggerbreve

Fire-årige Isabel Wallis lider af Cerebral parese eller spastisk lammelse og havde udsigt til et liv i kørestol, hvis ikke hun kom igennem en omfattende og kostbar operation i USA. Noget hendes forældre, Kate Horne og Rory Wallis, nærmest havde opgivet, for på trods af seks måneders indsamling af penge hos venner og familie, så var man langt fra målet.

Nu træder ægteparret Weir dog til med de nødvendige midler til rejsen og operationen.

- Jeg har været tæt på at knække i bestræbelserne på at passe på Isabel, men støtten fra alle omkring os har altid holdt mig oppe. Denne donation fra Weir er overvældende. Jeg har ikke ord for, hvor meget det betyder, forklarer Isabels mor, Kate Horne.

- Nu kan Isabel få den operation, som hun har brug for, og den omsorg hun har brug for efterfølgende. Det betyder også, at jeg kan koncentrere mig mere om at være mor, forklarer hun til Daily Record.

Læs også:

Se også: Vandt 10 mio. og sagde op

Chris og Colin Weir har ikke afsløret, hvor stor en sum, de har doneret til Isabel, men glæder sig over, at kan være med til at gøre en forskel.

- Kate og Rory har arbejdet så hårdt for at skaffe pengene til Isabels operation, så det var en fornøjelse at kunne hjælpe, forklarer Chris Weir.

- Vi håber, at operationen kan hjælpe hende til et aktivt liv. Vi ønsker hende alt det bedste.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen