Rekordvinder: Nu skal vi til Gran Canaria

Skrev norsk lottohistorie med gevinst på 216 millioner norske kroner, men beholder benene på jorden

Badestrandene på Gran Canaria kan se frem til besøg fra norsk rekordvinder i Lotto (Foto: Patronato de Turismo de Gran Canaria)
Badestrandene på Gran Canaria kan se frem til besøg fra norsk rekordvinder i Lotto (Foto: Patronato de Turismo de Gran Canaria)

Taget i betragtning, at en tur ud i rummet med Virgin Galactic anslås at komme til at stå i cirka en million kroner, så er det relativt beskedne rejsedrømme onsdagens norske rekordvinder i Lotto har.

Han og konen skal til Gran Canaria, hvilket jo nok skulle være muligt for de 216 millioner norske kroner - cirka 213 millioner danske kroner - som han har fået forøget bankkontoen med.

- Vi sad og kiggede på rejse sydpå i går, og kunne vældigt godt tænke os en tur til Gran Canaria. Nu bliver det nok til noget, og prisen er jo ikke så vigtig mere, forklarede den 66-årige lottovinder til Norsk Tipping umiddelbart efter onsdagens trækning, hvor den nye millionær allerede havde opdaget, hvor det bar hen.

Hans kone fulgte således trækningen og krydsede tallene af undervejs.

Efter at have sovet på det, hvilket han over for Norsk Tipping havde givet udtryk for, nok ville blive en udfordring, så var det en overraskende veludhvilet lottomillionær, der torsdag igen havde det norske spilleselskab i røret.

Søvn var det blevet til, og ifølge Norsk Tipping var han også tilbage på arbejde.

- Han var utroligt afslappet i forhold til alt postyret i medierne det sidste halve døgn. Han havde sovet godt, og forsikrede os om, at benene er solidt plantet på jorden, forklarer Norsk Tipping på sin hjemmeside.

Se også: Nu igen: Nordmand render med kæmpepulje

Vinderen har valgt at være anonym, og Norsk Tipping har derfor valgt at holde meget tæt med detaljer om ham. Det gælder også oplysninger om, hvor i landet rekordvinderen bor.

Onsdagens lottopulje dækkede ikke kun den onsdagslotto-pulje og superpulje, som de danske lottospillere er med til at spille om, men også en særlig norsk lykketalspulje.

0 kommentarer
Vis kommentarer