Nyt Oddset endelig lanceret

Fra 3. december er Danske Spil i stand til at levere et tilsvarende produkt som deres udenlandske konkurrenter

Danske Spil kan med sit nye system nu tilbyde op til 99.999 spil om ugen - indtil torsdag var det tal 'kun' 999.
Danske Spil kan med sit nye system nu tilbyde op til 99.999 spil om ugen - indtil torsdag var det tal 'kun' 999.

Fødslen har været hård og langstrakt, men torsdag lancerede Danske Spil og Oddset sin nye IT-platform, som betyder markante ændringer, når man spiller på sport hos Danmarks største bookmaker.

Egentlig skulle systemet have været indført for længe siden.

Først betød en teknisk fejl i udbudsrunden, at IT-systemet blev forsinket ét år. Siden har implementeringen af systemet trukket ud og udmeldningen om sommer 2013 først udskudt til efteråret og siden december.

Med den nye platform gør Danske Spil og Oddset op med sit gamle system, som var bygget op omkring programbladet og havde et maksimalt spiludbud på 999 spil.

Fremover kan Danske Spil i princippet udbyde lige så mange spil, som det ønsker (op til 99.999 om ugen), og det kan holde åbent 24 timer i døgnet. Tidligere kunne Oddset eksempelvis ikke udbyde livespil på Super Bowl-finalen, fordi den lå om natten dansk tid, og det gamle system var lukket.

- Det vigtigste for os er, at vi kan tilbyde mange flere væddemål pr. kamp, et større liveudbud og en bedre mobilløsning, siger Jens Nielsen, der er chef for Oddset hos Danske Spil.

Til en kamp som aftenens Premier League-opgør mellem Crystal Palace og West Ham udbyder Oddset 99 spil udover de almindelige 1X2-odds. Indtil denne torsdag ville det have lagt beslag på en tiendedel af det samlede udbud.

Se også: Så store er Danske Spil

Lanceringen har set fra Danske Spils side været vellykket.

- Det har været en travl dag, og det er aldrig noget, som virker 100 procent, men efter omstændighederne virker det godt. Jeg er rigtig glad, for nu har vi det Oddset-produkt, vi gerne vil ha', siger Jens Nielsen.

Sådan set bringer Oddsets nye platform bare Danske Spil på omgangshøjde med udenlandske selskaber som Unibet, Bet365, NordicBet og Tipico.

Alligevel sad Danske Spil efter det første år, hvor alle spilleselskaber med dansk licens havde konkurreret under samme forudsætninger og med samme bidrag til statskassen på ca. 70 pct. af det danske marked for sportsbetting.

Systemet leveres af OpenBet, som i forvejen samarbejder med britiske betting-giganter som William Hill, Paddy Power, Skybet, Coral og Ladbrokes.

0 kommentarer
Vis kommentarer