Her har AaB været bedre end FCK

Nordjyderne har været den bedste forretning for sportsspillerne i denne sæson - Brøndby den dårligste

Havde man konsekvent spillet 100 kroner på en sejr til AaB i hver af sæsonens første 20 kampe, så havde man stået med et fint overskud nu. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Havde man konsekvent spillet 100 kroner på en sejr til AaB i hver af sæsonens første 20 kampe, så havde man stået med et fint overskud nu. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Det kan godt være, at FC København sluttede efteråret på en klar førsteplads i Superligaen og noterede klart flest sejre af alle, men det gjorde ikke hovedstadsmandskabet til den bedste forretning for sportsspillerne.

Det viser en opgørelse, som bookmakeren Betsafe har lavet.

Havde man konsekvent stukket 100 kroner ud på sejre til FC København havde det godt nok givet et overskud på 322 kroner, men det var lige knapt halvt så stort et overskud, som spil på AaB havde givet.

Nordjyderne har således været sæsonens bedste spil hidtil, hvilket nok har kunnet mærkes på pengepungen hos de inkarnerede AaB-tilhængere, der også har ladet hjertet bestemme, når der skulle stikkes ud på en Superligarunde.

- Flere eksperter nævnte AaB som en kandidat til nedrykning, før sæsonen gik i gang, og det tog helt klart noget tid for os bookmakere at få øjnene op for de unge nordjyder. Især tidligt i sæsonen kom det til udtryk i nogle gavmilde odds fra vores side, konstaterer Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Brøndby kostede dyrt
Fem hold var en overskudsforretning i efteråret, mens blind tillid til de syv andre har kostet et underskud. Klart størst hos dem, der troede på Brøndby. Den kriseramte klub hev kun tre sejre hjem i efterårets tyve kampe, og derfor havde spil på sejr til holdet hver gang udløst et samlet minus på næsten 1300 kroner.

- Brøndby fortsatte med at skuffe voldsomt, og det kan ses på spilleregnskabet. Traditionelt har klubben jo været et rimelig sikkert spilleobjekt på hjemmebanen, men i efteråret er også den bastion faldet, udtaler Thomas Holm.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere