Nu er Brøndby nedrykningsfavorit

Weekendens resultater var absolut ikke med Brøndby og nu svinger bookmakerne kniven

Dennis Rommedahl og Brøndby kunne næppe have fået en værre start på foråret. Ud over nederlag til Randers, så vandt både Silkeborg og Esbjerg. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Dennis Rommedahl og Brøndby kunne næppe have fået en værre start på foråret. Ud over nederlag til Randers, så vandt både Silkeborg og Esbjerg. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Først endte forårspremieren i et hjemmebanenederlag til Randers, så vandt nedrykningsrivalerne fra Silkeborg og dernæst kom et blodrødt regnskab, der demonstrerede, at der fortsat er store problemer i Brøndby.

Det var således ingen mindeværdig weekend og ugestart på Vestegnen, hvor man mandag aften så måtte konstatere, at også Esbjerg fik lagt afstand til bundproppen med tre point over AGF.

Nu tager bookmakerne konsekvensen og sparker Brøndby op på favoritpladsen. Til nedrykning.

Måden man tabte på i weekenden må give alle i og omkring klubben dybe panderynker
Thomas Holm, Betsafe

Dermed overhaler de Silkeborg, der i fredags lå som varmeste nedrykningskandidat, men med sejr over AaB tankede optimisme med hensyn til forårets kamp for overlevelse. Et resultat, der burde have motiveret Brøndby ekstra til deres hjemmekamp mod Randers, men det endte med et 0-2 nederlag.

- Efter weekendens resultater er Brøndbys overlevelseschancer bestemt ikke blevet bedre. Der er fortsat kun fire point op, men måden man tabte på i weekenden må give alle i og omkring klubben dybe panderynker. De andre nedrykningskandidater virker derimod til at være stemplet ind fra start. Derfor tror vi også at der skal en del point til at overleve, og det har vi svært ved at se dette Brøndby hold få, lyder vurderingen fra oddssætter hos Betsafe, Thomas Holm.

Budskabet er det samme fra kollegaerne hos NordicBet, der undrer sig over, at man fastholder den store optimisme på Vestegnen. Blandt andet med snak om plads i top-seks i næste sæson og medaljer i 2015.

- Udmeldingen fra Brøndby straks efter at man har offentliggjort et helt igennem elendigt regnskab, viser meget godt, at virkeligheden endnu ikke er gået op for de ambitiøse ledere i front for den tidligere storklub. De har som det eneste bundhold lige tabt i forårspremieren, de har fire point til redning, og der er kun 12 spillerunder tilbage, konstaterer oddssætter Tonni Munk Jensen.

Kamp på flere fronter
I det hele taget skal Brøndby kæmpe på mange fronter i foråret, konstaterer David Rasmussen fra Scandic Bookmakers.

- Det bliver utroligt svært for Brøndby at undgå nedrykning. Først og fremmest kom Brøndby rigtigt skidt fra start i forårssæsonen med et hjemmebanenederlag til Randers, hvor der ikke var meget gejst og optimisme at spore. Derudover vandt to af de nærmeste konkurrenter til nedrykning, Esbjerg og Silkeborg. Dertil kommer at Brøndby har en smal trup, og det er en masse postyr udenfor banen, der ikke kan undgå at påvirke præstationerne inde på banen i negativ retning.

Brøndby gør det ikke ligefrem nemt for sig selv
Per Marxen, Unibet

- Mens Silkeborg og Esbjerg gjorde fin figur for sig selv, så kan man ikke sig det samme om Brøndby. Vel er der kun spillet én kamp i foråret, men Brøndby gør det ikke ligefrem nemt for sig selv. Der skal præsteres bedre og meget snart, hvis ikke det skal ende galt, siger Unibets Per Marxen, der dog også påpeger, at man ikke helt afskriver Brøndby endnu.

- Vi ved der er kvaliteter i Brøndby, så som odds også viser, så er klubben ikke opgivet af oddssætterne endnu. Men man kommer ikke uden om, at klubben lige nu er ude på en glidebane.

For de fleste af bookmakerne vil en Brøndby-nedrykning komme til at koste en større udskrivning, for ingen af dem havde for alvor spået Brøndby-problemer i denne sæson.

Hos NordicBet var man helt oppe i 17 gange pengene på Brøndby som nedrykker, inden sæsonen blev skudt i gang.

- Det kommer til at koste os dyrt, hvis Brøndby ikke snart får vendt nedturen, for vi havde ikke lige set den store krise komme, da sæsonen gik i gang, siger Tonni Munk Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere