Lotto-vinder: Jeg modtog tiggerbreve

Efter Jens Erik Petersen blev lotto-millionær fik han flere henvendelser fra folk, der gerne vil have del i hans gevinst. Se hans svar her

Video: Julie Nørgaard Sørensen og Søren Kjær

8.147.122 kroner er mange penge. Så mange penge, at flere økonomisk trængende så deres snit til kontakte den dengang 73-årige Lotto-vinder Jens Erik Petersen for spørge om hjælp til deres pengeproblemer.

- Hvis mennesker er i en uhyggelig nød, så vil man måske gøre alting. Jeg ved ikke, om jeg selv nogensinde kunne finde på det, men mit inderste siger, at jeg vil aldrig bede mennesker, jeg ikke kender, om noget som helst, siger han.

Jens Erik Petersen har ikke hemmeligt nummer, og derfor blev der både skrevet og ringet til ham. I alt blev det til fem henvendelser, og én af dem var endda fra en bekendt.

Se i indslaget overfor, hvordan Jens Erik Petersen svarede de mange tiggerbreve.

I 2013 vandt den pensionerede slagter de otte millioner kroner. Pengene blev delt ligeligt mellem ham og hans to børn, som først og fremmest fik betalt deres gæld af.

- Enhver far er jo stolt over at se ens børn blive gældfri, fortæller Jens Erik Petersen.

Sidste år besøgte Ekstra Bladet den dengang 73-årige Lotto-vinder. I indslaget nedenfor, kan du se hvad Jens Erik Petersen blandt andet brugte sin del af pengene på:
 

Video af Nils Henrik Frimann

 

0 kommentarer
Vis kommentarer