Har scoret kassen to gange: Nu vinder han en af historiens største præmier

En yderst habil spiller hos Danske Spil har haft held og dygtighed i sprøjten flere gange. Senest vandt han over en million kroner på Oddset

Her er vinderkuponen, der sikrede en heldig Oddset-spiller 1,3 mio. kr.
Her er vinderkuponen, der sikrede en heldig Oddset-spiller 1,3 mio. kr.

Der er bare nogle spillere, der har mere held med og dygtighed til at ramme de rigtige resultater end andre.

Således har en københavner nu for tredje gang vist sig yderst habil til at ramme de rette resultater på Oddset hos Danske Spil. Tidligere har han vundet 290.000 kroner og 990.000 kroner, men i landsholdsugen knækkede han lige millionkoden med det spil, som du kan se på vinderkuponen øverst oppe.

Hele 1,3 millioner kroner sikrede den heldige københavner sig med, da han ramte alle de syv kampe på kuponen. Oddset lød på 6.635,59, og med et indskud på 200 kroner kan nu kalde sig selv millionær. Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse.

Gevinsten er en af de absolut største gevinster nogensinde udbetalt på Oddset, lyder det.

Kampe fra sydamerikanske og europæiske landskampe samt spansk og walisisk klubfodbold sikrede den unavngivne vinder den store gevinst.

- De første kampe var gået hjem, og jeg manglede kun de sydamerikanske kampe for at vinde. De blev spillet midt om natten, og da lå jeg i sengen og kiggede på min telefon hele vejen igennem. Da de så gik igennem, og kuponen vandt, så havde jeg lidt svært ved at falde i søvn, fortæller 'kongen af Oddset-spilleren', som ønsker at forblive anonym.

Han er med sine nu tre store gevinster en af de bedre spillere, men glæden over nok en kæmpe-gevinst er ikke blevet mindre.

- De første gange, jeg vandt på Oddset, brugte jeg først pengene på lidt praktiske ting. Købte en bil og fik betalt min gæld ud, men hvad jeg skal bruge de her penge på, det ved jeg ikke. Det er stadig ikke helt gået op for mig. Jeg tjekker min konto løbende i de her dage. Det er lidt surrealistisk. Men det er jo helt fantastisk, siger han.

Rasmus og Christian er bookmakernes mareridt: Sådan vinder du tusindvis af kroner - uden risiko

Ramte historisk højt odds: Jeg fik et chok!

Ramte syv kampe lige i røven: Nordjyde sætter dansk odds-rekord

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind