Annonce:
Annonce:

Ramte syv kampe lige i røven: Nordjyde sætter dansk odds-rekord

Mand fra Aalborg ramte syv kampe til imponerende odds 179.974 - dansk odds-rekord og det næsthøjeste vinder odds i Unibets historie

Annonce:

Juventus' tur til Sardiniens hovedby Cagliari var så langt fra den sportsbegivenhed i weekenden, som trak flest mennesker foran skærmen. Blot 6000 danskere fulgte med søndag aften på Eurosport 2, men en af disse seere vil aldrig glemme denne kamp og nok så vigtigt Juventus' sejr på 2-0.

Også selv han missede hovedparten af anden halvleg, fordi han i stedet vandrede hvileløst rundt i Aalborgs gader fuldstændig ør i hovedet af spænding.

Kampen var den sidste i en fuldstændig vanvittig Unibet-kupon med syv kampe kombineret til et samlet odds på 179.974 - med en krone som indsats.

- Juventus skulle vinde med to, ellers vandt jeg ingenting. Der stod 1-0 ved pausen, og to minutter inde i anden halvleg scorer de til 2-0. Jeg tænker, at nu vinder de med 4-0 og kunne slet ikke klare nervepresset.

Annonce:

- Så jeg siger til min kone, at jeg går en tur uden at nævne, hvor tæt jeg er på. Jeg skulle væk fra det hele, fortæller manden til Ekstra Bladet.

Han ønsker at være anonym, men vil godt fortælle, at han er i 60'erne og fra Aalborg.

Da han kom tilbage fra sin gåtur var sejren på præcist to mål en realitet. Det samme var gevinsten på 179.974 kroner, og hvad der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er dansk oddsrekord.

Unibet bekræfter, at oddset er det højeste ramt i Danmark og det næststørste i selskabets historie kun overgået af en nordmands odds 411.758,80. Til sammenligning er odds-rekorden hos Danske Spil 76.460 gange pengene.

- Jeg fortæller min kone, at jeg havde vundet mange penge. Over 100.000 kroner. Det troede hun ikke på, griner han.

Gevinsten blev fejret med Jack Daniels ... og mere end en!

- Jeg må indrømme, at jeg blev lidt halvberuset. Mandag morgen havde jeg det ikke så godt. Men jeg var helt høj, og det er jeg stadig, siger han.

Annonce:

For ikke så langt tid siden stoppede han med at arbejde, så gevinsten skal bruges som ekstra lommepenge henover de kommende år. Samtidigt bliver der også råd til at forlænge det flycertifikat, som den dygtige og heldige spiller har haft gennem 35 år, men som var ved at blive en tung post på budgettet.

En varm tanke til Pescara
Endnu et Serie A-mandskab modtog søndag varme tanker fra Aalborg. Torino skulle vinde med præcis to over Pescara, så kuponen var så godt som død, da de efter en times spil var foran med 5-0.

- I de sidste 17 minutter scorede Pescara tre gange, og så blev det spændende!

Den heldige vinder spiller typisk fire-fem kuponer om ugen efter samme system. Han bruger dagligt en times tid på kampprogrammet og research og udvælger en række kampe til handicap-krydser. Dem kombinerer han så med to kampe spillet som forskellige ciffertips.

I søndagens tilfælde var fem kampe handicap-krydser udvalgt omkring odds fire-fem. Hertil kombineret med ni forskellige ciffertips på både Swansea-Leicester og Burnley-Chelsea.

I alt et system på 81 rækker - med en krone pr. række.

Annonce:

- Mange spørger, hvorfor jeg ikke spiller mere end en krone pr. række. Men i stedet for at koste 81 kroner ville mit system med eksempelvis en rækkepris på en tier koste 810 kroner.

- Man skal også være heldig, og jeg vil ikke tabe over 800 kroner. Jeg er ganske udmærket tilfreds, siger den nye rekordholder.

Og det kan man egentlig godt forstå ...

Rasmus og Christian er bookmakernes mareridt: Sådan vinder du tusindvis af kroner - uden risiko

Vinderkupon.jpg 

Frisk firling: Fik 20.000 gange pengene

Sådan ramte Simon en triple til odds 4845

Ramte kupon til 150.000 gange pengene

Tricket alle bookmakere hader: Sådan vandt Rasmus 20.000 kroner - uden risiko

Også en venlig tanke til Eder for denne perle:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: