Vandt formue hos Danske Spil: Så smed de ham ud

Kunde hos Danske Spil blev lokket med VIP-klub og freebets, da han tabte tusindvis af kroner. Men venligheden stoppede, da han begyndte at vinde store penge, og nu er han udelukket for 'upassende adfærd

En spillers konto blev lukket, efter at overskuddet kom op på cirka 400.000 kroner. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)
En spillers konto blev lukket, efter at overskuddet kom op på cirka 400.000 kroner. (Foto: Martin Lehmann/Polfoto)

En kunde hos Danske Spil kunne godt få lov at tabe i omegnen af 40.000 kroner på Oddset. Men da han herefter fik oparbejdet et stort overskud, så var han ikke længere velkommen. Nu er han udelukket for ”upassende adfærd” og kan ikke længere spille.

Det skriver onlinemediet BetXpert.

Da det for få måneder så sortest ud for Danske Spil-kunden, blev han opmuntret til at fortsætte med at spille. Han fik blandt andet mails fra Danske Spils VIP-klub og såkaldte 'freebets', hvor han fik nogle hundrede kroner til fri leg.

Al venligheden stoppede dog, da kunden Allan W – som ikke ønsker at fremstå med fuldt navn – vendte minus til et stort overskud på cirka 400.000 kroner. I sidste uge fik han en mail om, at han er udelukket fra Oddset på grund af 'upassende adfærd'.

- Jeg kan kun tolke det som om, at min upassende opførsel består i, at jeg har vundet penge hos dem, siger Allan W til BetXpert.

- De syntes ikke, det var upassende, at jeg havde minus på 40.000 kroner. Det var først, da jeg begyndte at få overskud. Men det viser for mig, at heller ikke hos Danske Spil har man lov at vinde, fortæller Allan W til BetXpert.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo var de to bedst betalte spillere i 2015, men hvem af dem tjente 540 millioner kroner. Se listen over de 20 bedst betalte fodboldspillere i verden i artiklen herunder. (Foto: AP) Intl. fodbold Ronaldo eller Messi? Her er verdens bedst betalte fodboldspillere

Danske Spil har kun begrundet udelukkelsen med henvisning til deres vilkår, der giver Danske Spil ret til at ”lukke enhver netspilskonto - såfremt spillerens spilmønster - efter Danske Spil koncernens vurdering - har karakter af uhensigtsmæssig adfærd."

Allan W afviser at have snydt eller udnyttet fejlodds. BetXpert har haft adgang til hans spilkonto – her ser det ikke ud til, at han har ændret spilmønster, siden han var nede med minus 40.000 kroner.

Allan W mener ikke, at Danske Spil kan udbyde sportsvæddemål, hvis ikke de kan tåle at tabe.

- Det kan ikke passe, at et spilleselskab ejet af staten og dermed befolkningen udbyder vidensspil, hvor de ikke vil slås, siger han.

Danske Spils pressechef Marie Grabow Westergaard siger, at de blot har fulgt deres egne regler.

- Ifølge vores vilkår kan vi til enhver tid og uden varsel spærre en netspillers konto. Det er der sket her.

Hun vil ikke begrunde, hvad den upassende opførsel består af.

- Nej, det behøver vi ikke. Ifølge vores vilkår er der fire forskellige muligheder for, hvad vedkommende kan have gjort eller ikke have gjort. Det er det, der er grunden til, at vi lukker den konto. Det er beklageligt, hvis han synes, det er træls. Så må vi henvise ham til at spille et andet sted end hos os."

Pressechefen vil heller ikke forholde sig, om den upassende opførsel skyldes, at han har vundet for meget. Eller hvorfor de har sendte VIP-mails til ham, da han var i stort minus.

Denne artikel er en citathistorie fra Betxpert. Hele historien kan læses her

De danske ishockey-helte kan skrive huistorie med en sejr i kvartfinalen mod Finland. (Foto: Tass) Sport Vild løn-forskel: Kom tæt på de danske ishockey-helte

De ni bedste i turneringen er Vegas-klar. (Foto: 888.dk) Poker Dan Rachlin scorer plads på dansk Vegas-hold

153 kommentarer
Vis kommentarer