Vandt stort på Super Bowl - bookmaker annullerer

19-årige Daniel Andersen vandt 10.000 på at spille på Super Bowl. Efterfølgende annullerede Bet365 væddemålet, da de havde haft nogle problemer på det spil

Tom Brady og New England Patriots 
Foto: AP/Darron Cummings
Tom Brady og New England Patriots Foto: AP/Darron Cummings

Jublen ville ingen ende tage, da New England Patriots fuldendte det storstilede comeback i Super Bowl LI og tvang Atlanta Falcons ud i overtid med stillingen 28-28 efter 4. quarter.

Specielt i Nyborg, hvor den 19-årige kokkeelev Daniel Andersen havde to kammerater til Super Bowl-aften.

De holdt med Tom Brady og co., men kampen fik et lille tvist, da de undervejs valgte at spille på kampen.

- Vi sad og så Super Bowl hjemme hos mig. Efter 2. quarter så det sort ud, men i 3. quarter begynder det at lysne lidt, og så siger mine kammerater, at hvis nogen skulle kunne komme tilbage, så måtte det være Brady, siger Daniel Andersen.

Smid en tier!
De ville spille på, at kampen gik i overtid, men det væddemål fandtes slet ikke hos Bet365, som Daniel Andersen har en konto hos. I stedet for optrådte 'uafgjort', hvilket jo et eller andet sted er det samme.

- De sagde, at jeg skulle smide en tier, men jeg tænkte, at jeg ville lægge 100. Herregud, siger Daniel Andersen, der fik odds 101 på sit væddemål.

Derfor var han ikke til at styre, da kampen endte 28-28 og derfor blev tvunget ud i overtid - det betød jo, at han havde vundet 10.100 kroner.

- Så gik den hjem - og vi fløj rundt. Jeg tænkte, 'det var hjernedødt', siger Daniel Andersen.

Væddemålet stod ganske vist som ugyldigt, men han tænkte, at det måske var på grund af det høje odds, at den lige skulle bruge lidt tid. Da det så efter en halv time blev opført som 'tabt', tog han affære.


Han tjekkede spillereglerne, men den side var gået ned. Derefter skrev han til Bet365's support, hvor beskeden var, at der var sket en fejl - at 'uafgjort' slet ikke var en mulighed at spille, da kampen skulle finde en vinder.

Det forekom mærkeligt for Daniel Andersen, da man normalt sagtens kan spille på uafgjort i amerikansk fodbold - også selv om man altid finder en vinder.

- Jeg var fucking skuffet - det var de andre også på mine vegne, siger Daniel Andersen.

Han er medlem af Facebook-gruppen 'Den seriøse oddser' og ved derfor, at flere andre havde spillet netop det væddemål - og også de føler sif snydt for deres gevinst.

En beklagelig fejl
Hos Bet365 beklager man episoden, men Mikis Sønderriis, der er marketing manager for Bet365 i Danmark, afviser, at det ikke bare er en manøvre for at undgå at udbetale en stor gevinst.

Og han henviser til, at væddemålet er et såkaldt 'vindermargin', der netop er kendetegnet ved at være ved kampens afgørelse. Derfor er udfaldet 'uafgjort' forkert, og derfor blev væddemålet annulleret.

- 'Uafgjort' blev tilbudt på markedet 'Vindermargin', hvilket var en fejl. I vores regler og vilkår skriver vi 'Liveodds på hele kampen/Liveodds på halvleg/Liveodds på quarter er inklusive overtid, undtagen hvis andet er nævnt'.

- Et liveodds-væddemål på uafgjort kunne derfor aldrig vindes, og derfor er indskud på dette blevet refunderet. At den så lige netop ender i overtid er dog noget uheldigt i dette tilfælde, må man sige.

- Men havde den ikke endt uafgjort, var indskud naturligvis også blevet refunderet, så det er bestemt ikke fordi, vi ikke vil udbetale en gevinst, skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Han understreger, at han er på ferie og derfor ikke kan tilgå deres database, men han er orienteret om, at der har været en fejl på lige præcis dette spil, der formentlig er blevet bygget op som en almindelig football-kamp, hvilket den ikke skulle være.

- Det er naturligvis beklageligt, skriver han.

Plasteret ikke stort nok
Bet365 har refunderet Daniel Andersen de 100 kroner, han havde spillet. Og som et plaster på såret tilbudt ham en gevinst til odds 8, da det var deres udgangspunkt inden kampen, for at den skulle gå i overtid.

Det ville han ikke være med til. Odds 8 er ifølge ham urimeligt lavt for et væddemål af den slags, når det ene hold er så langt bagefter så relativt kort før tid.

Daniel Andersen føler sig snydt for en gevinst på 10.000 kroner. Privatfoto
Daniel Andersen føler sig snydt for en gevinst på 10.000 kroner. Privatfoto

Derfor fik han yderligere tilbudt en bonus på 1000 kroner, der som en indbetalingsbonus skulle spilles igennem tre gange, før han kunne trække dem ud.

Det er dog ikke godt nok for Daniel Andersen.

Han kan ikke kan finde noget om de pågældende liveodds i Bet365's 'regler og vilkår', og han vil derfor køre sagen videre. Og så fortsætter han i øvrigt ikke som kunde hos Bet365.

- Nej, det gør jeg sgu ikke. Jeg vil ikke bolles i røven på den måde, lyder den tørre kommentar.

150 kommentarer
Vis kommentarer